• 瀏覽: 26,368
  • 回覆: 403
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2020-6-29 05:49 PM 移動
警察騰曬雞亂咁嚟

都一年啦, 仲要扮路人扮街坊???
簡直侮辱智慧!!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-6-29 04:46 PM 發表

警察騰曬雞亂咁嚟
今日慢咗,冇得做樓主?

實情係場面混亂恐怕會傷及該老人,護送佢走啫。

但毒果無限想像就變成亂拘捕

回覆 引用 TOP

樓豬,你唔去行下,睇拉唔拉你!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2020-6-29 04:29 PM 發表

"實際情況點,我唔敢評論"
何生講咗咁多嘢,原來都唔算係評論?
定係職業病,口水多過茶?
老實講,我樓下個晨運阿伯都九十歲
都識話星期六日約人唔好約去油尖旺,銅鑼灣
應該唔係佢特別叻,只係仲有多少普通常識唧
更何況講緊長者中嘅長者,一面哂話係球星,卻一面自知係殘疾老翁 ...
唔駛同班百佳嘥9氣啦

人一黃,  變蟑螂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2020-6-29 04:21 PM 發表

港版國安法最快明日在北京通過,網民爭取最後反抗機會,在昨日發起「6.28靜默遊行」,由佐敦遊行至旺角,但和平遊行再遭警方打壓,警員辱罵市民「儍仔」、「弱智」,又肆意噴胡椒噴霧,更以涉嫌非法集結濫捕市民,整日行動至少拘捕53人,原來86歲前香港足球明星梁貴剛亦慘遭警方濫捕,被帶...
https://hk.appledaily.com/resizer/oOOLmaf7AU-lMxp7D1_xeq_ ...
同意佢果句,不怕國安法,即管立啦

風箏有風, 海豚有海
我存在在, 我的存在
所以明白, 所以離開
所以不再, 為愛而愛

回覆 引用 TOP

你身冇屎有乜好驚,上去差館同阿sir吹下水而且...... 

要怪就怪有班曱甴係附近出現累街坊 

回覆 引用 TOP

另一種思維

有無唸過係班黑暴拖你地落水

回覆 引用 TOP

86歲仲唔化當自己李漢奸
都差唔多入土la,仲攪暴動,以為自己後生仔?
原來係成世一事無成既廢老。

回覆 引用 TOP

再次證明暴動、恐怖襲擊會殃及無辜

香港 1997 ~ 2007(特區十年史)

香港核心價值︰
炒賣、輸打贏要、憎人富貴厭人貧、事事諉過於人、自私、雙重標準

回覆 引用 TOP

老曱甴以為自己有特權,如果亂咁拉,唔會拉得咁少囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2020-6-29 04:21 PM 發表

港版國安法最快明日在北京通過,網民爭取最後反抗機會,在昨日發起「6.28靜默遊行」,由佐敦遊行至旺角,但和平遊行再遭警方打壓,警員辱罵市民「儍仔」、「弱智」,又肆意噴胡椒噴霧,更以涉嫌非法集結濫捕市民,整日行動至少拘捕53人,原來86歲前香港足球明星梁貴剛亦慘遭警方濫捕,被帶...

https://hk.appledaily.com/resizer/oOOLmaf7AU-lMxp7D1_xeq_ ...
又係毒果作品?

回覆 引用 TOP

人人平等,有咩問題?

回覆 引用 TOP

引用:

漢姦 黃屍 曱甴驚就快d走

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]