• 瀏覽: 63,989
  • 回覆: 404
+19
引用:
原帖由 魔術人 於 2020-6-30 12:33 AM 發表

我住旺角咁點撚樣
要坐直升機出街食飯?
所以希望暴徒要抗爭就去禮賓府附近,唔好搞平民百姓

人心真可怕.... 

唔好呃人啦,遊行咪遊行咯,錯就要認,打就企定。咁先至係男子漢大丈夫。

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-6-30 09:18 AM 發表

點解唔好去,有危險咩?既然咁危險,點解唔戒嚴先

你一句話「危險」就可以週街拉人架?笑死 ...
返去睇醫生啦冚家鏟,你嗰啲愛滋啊就嚟發上腦啦 你條鳩啊生滋生到爛啦就嚟。

都幾十歲,好心留在屋企休養下啦,又要走出嚟攪事,到拉你又倚老賣老,唔通老左去犯法就唔拉得,檢討下自己點解會喺嗰度出現先啦

唔搞事就唔會被警察拉,我次次見到遊行都行過幾條街避開,我想好多正常港人都會好似我咁避開遊行人仕。

引用:
原帖由 正人正貨 於 2020-6-30 04:07 PM 發表

返去睇醫生啦冚家鏟,你嗰啲愛滋啊就嚟發上腦啦 你條鳩啊生滋生到爛啦就嚟。
大陸就有「愛滋村」

抵死
一拉到就扮路人

咁都唔叫評論,仲要講明唔知實際情況

我唔信正人君子會去遊行區吃飯、聚會,知有事都會提早散!

鬼信你路過
死老嘢害死香港

明知山有虎,偏向虎山行。抵死啦!

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2020-6-29 04:21 PM 發表
港版國安法最快明日在北京通過,網民爭取最後反抗機會,在昨日發起「6.28靜默遊行」,由佐敦遊行至旺角,但和平遊行再遭警方打壓,警員辱罵市民「儍仔」、「弱智」,又肆意噴胡椒噴霧,更以涉嫌非法集結濫捕市民,整日行動至少拘捕53人,原來86歲前香港足球明星梁貴剛亦慘遭警方濫捕,被帶...

https://hk.appledaily.com/resizer/oOOLmaf7AU-lMxp7D1_xeq_ ...
毒果、立埸之人都是數典忘宗之徒。

又係毒果,又係路過😒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]