• 瀏覽: 63,939
  • 回覆: 404
+19
唔理老嫩犯法就要拉! 毒果收皮啦!

又扮街坊

乜撚野球星?石圍角石屎地球星?

正常人都唔會去d多曱甴既地方啦......
個人on9就另計

和平?警方何時批准?🤔🤔

引用:
原帖由 degussa 於 2020-6-29 04:30 PM 發表
86歲重去遊行,現在每次遊行都很容易攪事,咁大年紀,隨時都走不動,出了事又賴政府警察。
86稅,都要收$食飯。

又係毒菓記者作文,一係寫12歲記者比人捉,一係寫八十幾歲老人比人拉,真夠哂煽情,成日學大台d劇情,咁巧合嘅!

電視成日見有老嘢參與示威,乜L嘢保護孩子,乜L嘢銀髮族,李漢奸豬木屍肥老泥王婆婆都係老坑,發L功擺檔成班老閪穀,老唔係免死金牌

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-6-29 04:29 PM 發表
都係甲由啊, 老左的甲由遮, 唔會有特權啊. 
老嘅唔一定係好人,哩三件加埋都二百幾

引用:
原帖由 豹王之王 於 2020-6-29 07:44 PM 發表

挑  個個曱甴都話自己路過啦
路人曱

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2020-6-29 04:21 PM 發表
港版國安法最快明日在北京通過,網民爭取最後反抗機會,在昨日發起「6.28靜默遊行」,由佐敦遊行至旺角,但和平遊行再遭警方打壓,警員辱罵市民「儍仔」、「弱智」,又肆意噴胡椒噴霧,更以涉嫌非法集結濫捕市民,整日行動至少拘捕53人,原來86歲前香港足球明星梁貴剛亦慘遭警方濫捕,被帶...

https://hk.appledaily.com/resizer/oOOLmaf7AU-lMxp7D1_xeq_ ...
支持警察開實彈直接射殺黃屍暴徒

引用:
原帖由 chanrichard 於 2020-6-29 08:03 PM 發表
懷疑四個阿伯約埋一齊去”靜默遊行”
四個小生去遊行

何鑑江個撚樣咪又係港台啲仆街員工之一,佢唔講呢啲嘢先至出奇啊

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2020-6-29 04:21 PM 發表
港版國安法最快明日在北京通過,網民爭取最後反抗機會,在昨日發起「6.28靜默遊行」,由佐敦遊行至旺角,但和平遊行再遭警方打壓,警員辱罵市民「儍仔」、「弱智」,又肆意噴胡椒噴霧,更以涉嫌非法集結濫捕市民,整日行動至少拘捕53人,原來86歲前香港足球明星梁貴剛亦慘遭警方濫捕,被帶...

https://hk.appledaily.com/resizer/oOOLmaf7AU-lMxp7D1_xeq_ ...
老曱甴犯左法唔使拉?

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2020-6-29 04:29 PM 發表
"實際情況點,我唔敢評論"
何生講咗咁多嘢,原來都唔算係評論?
係只是職業病,還是口水多過茶?
老實講,我樓下個晨運阿伯都九十歲
都識話星期六日約人唔好約去油尖旺,銅鑼灣
應該唔係佢特別叻,只係仲有多少普通常識唧
更何況講緊長者中嘅長者,一面哂話係曾經球星(?),卻一面乞憐今日係殘疾老翁
係何鑑江靠害定無普通常識? ...
靠害

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]