• 瀏覽: 95,070
  • 回覆: 605
  • 追帖: 3
+23
抵死 人生太精彩

幫佢老母摼返四年學費👏👏👏👏👏

引用:
原帖由 甩轆 於 2020-6-29 04:13 PM 發表
楊惡橋再次恭喜被告人,又可以人生精彩,呵呵
楊生自己既人生好撚唔精彩

何必尼?為左D唔知乜嘢嘅仇恨,咁就玩完

引用:
原帖由 老納 於 2020-6-29 04:05 PM 發表
俾你讀完工程回來,飛機大炮都識整,到時仲大鑊,不如入去反省一下先,將來要對社會有貢獻啊!
俾張單程票佢去老美,現在老美急需人材。

精釆人生

真係改寫人生。坐完出黎人生更精彩,唔駛讀大學啦

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-6-29 04:14 PM 發表
兩年後去啦!
坐完
你認為個學位仲有冇!?

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-6-29 04:22 PM 發表

俾張單程票佢去老美,現在老美急需人材。
過到去隨時中肺炎

反正現在美國的疫情咁嚴重, 咪等2年8個月後才去辦入學手續囉

引用:
原帖由 terryleung365 於 2020-6-29 03:57 PM 發表

已獲美國大學取錄讀工程的應屆文憑試(DSE)男考生,去年在屯門的反修例運動中被警員截查時,在其身上搜獲3支汽油彈和士巴拿等。他早前承認1項管有物品意圖摧毀或毀壞財產罪,今(29日)區域法院被判.入獄2年8月。

17歲陳姓被告,承認去年11月10日,在屯門兆麟苑控制3個汽油彈、兩把扳手、3瓶環己烷及甲基環己烷、一個載有白電油的容器、一包內含氯酸鈣的白色粉狀顆粒、14塊白布、一個漏斗、4個打火機及 ...
坐完兩年出嚟美國大學仲收唔收佢呢?

引用:
原帖由 老納 於 2020-6-29 04:23 PM 發表

過到去隨時中肺炎
老美現在極需要呢種高材生,一邊整汽油彈,一邊讀書學整核彈

今屆DSE仲未放榜,都唔知美國大學憑咩成績都取録。

MIT高材生。唔怕,人生會更精采!信就得救。有如星期日睇大紀元直播彌敦道行街果位現場揸咪記者真神通廣大由官涌行去旺角,成條街上的人都不停同佢打招呼,叫名字好客氣。比酒樓d知客甘,成條街d人都識佢叫得出名,加三十公尺就有人派精美印刷品仲要有人肯接。好真好只是香港人行下街無大台無組織的。

你老母生你好𨶙辛苦㗎!仆街!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]