• 瀏覽: 1,687
  • 回覆: 13
內地南方地區近日暴雨成災,6月28日(周日),國家主席習近平首度對此作出指示,指多個地區進入主汛期,一些地區汛情嚴峻,國家防總等部門要加強統

你地班人捐左錢未

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/議事廳/491576/南方暴雨-習近平-人民至上生命至上-加強協調做好防汛工作

主席終於出來撐災民

美國肺炎時,以說明習主席係以人民為先的好主席,為人民,寧犧牲經濟都在所不惜!

一人一票下
美國就選了件可能係儍的做腫桶
香港就選了16區流氓,黑暴,偷窺犯,疑犯性侵犯,低能仔做議員,巿民揾佢幫仲被潑水漂白水的一班杏加鏟

一人一票選舉??揾笨柒的

引用:
原帖由 u6968078899 於 2020-6-29 03:01 PM 發表
主席終於出來撐災民
菜菜子上次台東天災,直頭唔去,要人民狂吊先出黎掂下喎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-6-29 03:06 PM 發表
一人一票下
美國就選了件可能係儍的做腫桶
香港就選了16區流氓,黑暴,偷窺犯,疑犯性侵犯,低能仔做議員,巿民揾佢幫仲被潑水漂白水的一班杏加鏟

一人一票選舉??揾笨柒的 ...
一有錢收,一班柒毛又走哂出黎,浸左2個月啦,呢家先上

習大大👍👍👏👏

如果真正一人一票能選擇正確,即係要有一半以上嘅人眼光獨到,其實自己身邊有幾多個呢啲人?我覺得一人一票只可以選下區議員呢啲滿足一下大家投票嘅樂趣,選最高領導人呢啲就真係好有問題

消生成功發功

引用:
原帖由 2378gv 於 2020-6-29 03:09 PM 發表

一有錢收,一班柒毛又走哂出黎,浸左2個月啦,呢家先上
邊到有錢收,貼條link出黎收錢。?

有黨無限支持,災民只能努力自力更生

引用:
原帖由 u6968078899 於 2020-6-29 03:11 PM 發表
消生成功發功
咁叻就洗q著草咩

香港仲要幫個仔還錢呀

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-6-29 03:13 PM 發表

邊到有錢收,貼條link出黎收錢。?
我又唔係柒毛點鬼知,揾淫賤聯啦.佢會話你知架啦,慘啦.原來你冇錢收淫賤聯有

引用:
原帖由 2378gv 於 2020-6-29 03:15 PM 發表

我又唔係柒毛點鬼知,揾淫賤聯啦.佢會話你知架啦,慘啦.原來你冇錢收淫賤聯有
淫生出黎有人爆你大鑊掠好多水喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]