• 瀏覽: 10,028
  • 回覆: 186
+14
引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-6-29 09:57 AM 發表
小朋友看見什麼?
母親看見什麼?
從他們眼中,看到什麼?

這就是今時今日的:China Hong Kong Police。

https://hk.appledaily.com/resize ... 8-2020/t_5a5e4d3464 ...
一個罪犯,犯法就要執法

支持警察執法

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-29 01:08 PM 發表

閪警真係賤過閪
用9形容都對唔住d9
如果你比黃屍曱甴打,係味由佢先,犯法就要執法

又係推個仔出黎做戲子,累埋個仔下半世,呢對父母都應該落地獄

點解曱甴咁L廢,夠膽做唔夠膽認,示威被拉又路過又行街,毒果當人好似曱甴咁冇腦

精神D, 臨時演員都係演員黎既!

個小朋友都係覺得汔油彈親切d,掟汔油彈可做優秀的細路

毒果轉貼員,唔死一世窮。

家族戲子,收💰非法集結就預佐被捕,還叫什麼五犬素求。作吓故事就可以無事,真智障,報應會留下一代,咪以為好著數。

一家大細,為了一家安全都唔會咁多記者同防暴嘅地方停留啦,成年都唔知咩事

作到好似好無辜,警方有出示警告收人離開,明知故犯,該拉.

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-6-29 01:41 PM 發表
又係推個仔出黎做戲子,累埋個仔下半世,呢對父母都應該落地獄
大個咗有心理障礙,等你以為掙錢咁易!害死個仔!

小朋友今日唔洗開工扮記者?

作大D嘛
直播警察將泛民暴徒就地正法吧!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-6-29 09:57 AM 發表
小朋友看見什麼?
母親看見什麼?
從他們眼中,看到什麼?

這就是今時今日的:China Hong Kong Police。

https://hk.appledaily.com/resizer/CXOLgpXPyXTteTKsE4dClG7iUuw=/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/06-28-2020/t_5a5e4d3464 ...
[毒果轉帖L何辜]親睹肥佬行街被黑警拘捕!

轉帖L小朋友看見什麼?
轉帖L老母看見什麽?
從他們眼中,看見什麽?

這就時今日的毒果轉帖L。

附件

1548427459469.jpg(22.12 KB)

你看見什麽!

傻仔嚟嘅,爸爸從此人生變得精彩,開心都嚟唔切啦,洗乜喊喎。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]