• 瀏覽: 3,066
  • 回覆: 37
+9
成日玩啲偽親情嘢,查實係老豆老母收錢推仔女出嚟做戲!😔

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-6-29 07:45 AM 發表

男童親睹父親被捕痛哭揮手送別
抵死

香港人都有今曰囉,—起冚家摌

冚家出嚟做戲子佬可以收套餐價?

死黑警嚇到細路仔喊
垃圾黑警

You will see this on often basis little cockroach! 

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-6-29 07:45 AM 發表
原定今日(28 日)舉行的反對港區國安法遊行遭警方反對,有網民另發起「628 靜默遊行」,由佐...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/Background_iT0FC_1200x630cropcenter.png

原定今日(28 日)舉行的反對港區國安法遊行遭警方反對,有網民另發起「628 靜默遊行」,由佐敦沿彌敦道步行至旺角。遊 ...
何謂濫捕?
一個非法既集會
犯法當然拉
你指既濫捕 因為你唔識法律姐!
唔好以為犯法唔洗拉

引用:
原帖由 willy222 於 2020-6-29 07:48 AM 發表
去攪事都要帶埋細佬,係香港曱甴先咁仆街。
好人好姐,
又會冚家著曱甴裝,
在那時那地蒲頭?

曱甴始終命賤

留返d眼淚係監獄再喊啦

曱甴世家,個老豆走唔甩,兩母子就扮委屈?🤩🤣😂

小朋友有潛質做童星 , 話喊就喊

引用:
原帖由 美國艦長 於 2020-6-29 03:06 PM 發表

何謂濫捕?
一個非法既集會
犯法當然拉
你指既濫捕 因為你唔識法律姐!
唔好以為犯法唔洗拉
犯左咩法? 你係話反共呀?
市民拖住小朋友行緊街 咁都算係反共?

引用:
原定今日(28 日)舉行的反對港區國安法遊行遭警方反對,有網民另發起「628 靜默遊行」,由佐...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/Background_iT0FC_1200x630cropcenter.png

原定今日(28 日)舉行的反對港區國安法遊行遭警方反對,有網民另發起「628 靜默遊行」,由佐敦沿彌敦道步行至旺角。遊 ...
正經人家, 奉公守法, 怕甚麼?
身有屎嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]