• 瀏覽: 5,635
  • 回覆: 115
+2
引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-28 08:13 PM 發表
直播連結 網上下午流傳一張相片,指一班身穿白衫,背後寫有「支持 protect hong kong alliance 」字樣的男子,聚集在朗屏西鐵站大堂,神情兇狠,其後有居民指該批白衫人在西鐵站對出天橋高叫撐國安法等口號,同時間手上亦「揸住啲碌狀嘅物件」。 據知,該批白衣人在...

https://hk.appledaily.com/resizer/YXkvq70YaKxLlZiZuh1ufed ...
死黑警要去台灣先有

引用:
原帖由 飛.... 於 2020-6-29 03:14 AM 發表
笑撚左😂😂呢到好多戇鳩幫鄉黑辯護 好痴線 弱智?
你係咪國民黨新義安-黑衣暴徒
國安法就係要清算你班仆街

又係契弟毒果link...收皮啦..爆粗挑釁學肥老黎咁「我而家話畀你聽,我實會搵人搞9你」、「我影撚左你張相,……X你老母X!」 

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-6-29 03:45 AM 發表

你係咪國民黨新義安-黑衣暴徒
國安法就係要清算你班仆街
笑撚死人咩你 講詳細啲啦
有證有據721 鄉黑出黎打人 😂你講乜撚呀傻西

引用:
原帖由 飛.... 於 2020-6-29 03:46 AM 發表

笑撚死人咩你 講詳細啲啦
有證有據721 鄉黑出黎打人 😂你講乜撚呀傻西
有證有據721--黑社會入元朗恐襲村民

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-6-29 03:56 AM 發表

有證有據721--黑社會入元朗恐襲村民
岩呀 終於認喇咩 其他地方既黑社會同班鄉黑組團打元朗人 好狗

引用:
原帖由 飛.... 於 2020-6-29 03:59 AM 發表

岩呀 終於認喇咩 其他地方既黑社會同班鄉黑組團打元朗人 好狗
其他地方既黑社會=國民黨新義安

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-6-29 04:04 AM 發表

其他地方既黑社會=國民黨新義安
咪撚出黎搞笑啦你 事實證明仲指鹿為馬 當人戇鳩? 呃呀婆都可能得既 呢一晚有晒直播 我都睇到5點幾 戇鳩

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-28 08:13 PM 發表
直播連結 網上下午流傳一張相片,指一班身穿白衫,背後寫有「支持 protect hong kong alliance 」字樣的男子,聚集在朗屏西鐵站大堂,神情兇狠,其後有居民指該批白衫人在西鐵站對出天橋高叫撐國安法等口號,同時間手上亦「揸住啲碌狀嘅物件」。 據知,該批白衣人在...

https://hk.appledaily.com/resizer/YXkvq70YaKxLlZiZuh1ufed ...
嗱你數簿化痰止咳咩🤣
講粗口 兇神惡煞要拉?
你叫你所有手足出嚟自首先啦🤣🤣

引用:

嘩,屌吖,淨係講粗口都要拉?咁太子站靈堂班 “家屬“ 一早拉晒啦!

你呢D咪係你地口中嘅「以言入罪」囉,幾撚民主呀!

引用:
原帖由 飛.... 於 2020-6-29 04:06 AM 發表

咪撚出黎搞笑啦你 事實證明仲指鹿為馬 當人戇鳩? 呃呀婆都可能得既 呢一晚有晒直播 我都睇到5點幾 戇鳩
你一定係盲人
或者係台灣騙子

動手新聞乜無片睇?要看圖作文?

分分鐘是黑衣人帶口罩假扮白衣人,傢窩白衣人。

引用:
原帖由 前期綠色的樹根 於 2020-6-29 04:31 AM 發表
分分鐘是黑衣人帶口罩假扮白衣人,傢窩白衣人。
哈哈 笑死人 咩邏輯黎
出黎唱下歌行下街人身自由都無 仲要比人拉
然後扮白衣人出黎打人講粗口 跟住比警犬放走
個收益係咩😂😂😂提升 特顯白衣鄉黑地位身份??

你班撚樣有無帶腦講野架

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-6-29 04:21 AM 發表

你一定係盲人
或者係台灣騙子
有錢就裝個now啦 我睇now直播😂😂
呀 唔記得左大陸仔得假野睇 黨拍既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]