• 瀏覽: 10,322
  • 回覆: 72
+5
引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-6-28 05:51 PM 發表
我看美國只不過想暫且向中國示好,美國暫停資助香港暴徒,亦希望在香港扶植多年「反中臣子」,中國能「輕輕放過」(例如︰不設追溯期),情況就如黑幫談判「一人讓一步」做法相似。 ...
美國從來冇向中國示好

唔怪得香港最近甘清靜,無黑暴

引用:
原帖由 白雲2014 於 2020-6-28 05:42 PM 發表
美國《時代》雜誌上周五(26日)引述知情人士報道,美國國際媒體署(USAGM)本月初凍結一筆約200萬美元(約1560萬

現哂形 ,國安法應即通過

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200628/bkn-20200628150101298-0628_00972_001.html ...
果然美國有pump水去支持香港暴亂

陳家駒今日(28日)在Facebook發文,承認自己已離開香港,但聲稱離開並不代表自己已經放棄,又稱不願意再見到香港的年青人受苦,呼籲他們留有用之身,待英美公布逃走方案時離開,因為未來的香港更需要他們,希望「見證香港獨立」時可以回港。

老美主人制水喎,無錢點坐飛機逃走 ? 搭大飛都要錢架.....

沒有後台

引用:
原帖由 Lajznnzmshsbzbz 於 2020-6-28 07:10 PM 發表
搞唔識美國嘅操作了,又要制裁又凍結資金,點解呢?
呢招叫又食又拎

這些掛羊頭賣狗肉的國際組織, 以為凍結資金就可以阻止香港及中國調查有關資金的去向及收款人啊... 太遲吧...

根本一直都有外國資金養香港反政府人士

引用:
原帖由 zier2 於 2020-6-28 05:46 PM 發表
大家小心, 呢排多咗曱甴老笠扑頭....
你錯了,佢地一向都做呢d犯法野,冇多到,因為個個黃狗都做。

引用:
原帖由 白雲2014 於 2020-6-28 05:42 PM 發表
美國《時代》雜誌上周五(26日)引述知情人士報道,美國國際媒體署(USAGM)本月初凍結一筆約200萬美元(約1560萬

現哂形 ,國安法應即通過

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200628/bkn-20200628150101298-0628_00972_001.html ...
大陸政府擺明立香港國安法. 呢班黑媒國想做就就, 唔好一味吹

美國等天收。

5.28 通報要立法, 6月頭就縮, 甘啱嘅

等睇陳淑庒收皮

美帝斷咗黑金曱甴無天使食。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]