• 瀏覽: 7,070
  • 回覆: 58
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 床上Cute弟弟 於 2020-6-29 07:56 AM 發表
之前仲以為自己走前線好型,好勁,宜家你班傻仔都應該都係前線不過係比人拉果批😄😄

點解近期唔見范國威出嚟柒嘅

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-6-28 04:26 PM 發表
我看特朗普似乎想向中國示好︰美國停止向暴亂分子供應資金,希望中國推行《港版國安法》時,可以放過香港親西方人士(例如︰不設追溯期),做法似兩夫妻爭吵過後「一人讓一步」。 ...
2019年,搞到香港亂到9彩,想拍吓籮柚走人咁爽???....咁佢咪好著數??!一定要追究到底,拉晒班收$人坐監。。。💪💪😏

無左外國黑金,黑衣人等揸兜

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2020-6-29 08:16 AM 發表

2019年,搞到香港亂到9彩,想拍吓籮柚走人咁爽???....咁佢咪好著數??!一定要追究到底,拉晒班收$人坐監。。。💪💪😏
我都希望如此,但政治相當之多妥協,到底中國政府會妥協到甚麼程度,暫且難料。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-6-29 08:19 AM 發表

我都希望如此,但政治相當之多妥協,到底中國政府會妥協到甚麼程度,暫且難料。
妥協只是軟弱的做法,假如我係中國政府,唔單止不妥協,反而應該重手懲罰,以收阻嚇作用!

侵侵講嘢冇句真,咪撚信

大家想知真相嗎?我答你地,1997-2020前半年,所有撥款係攪社運,2020後半年國安法落地,撥款能再攪社運?只能幫班卒仔著草,但依家著草要50萬低銷,幫到幾多個?幫既就只會幫啲知道機密既走,咁剩返啲小小卒點算,佢地之前收左咁多撥款,一定要好好利用,屎都可以做肥料,何況垃圾?唔緊要,美國最緊要有班小小卒名單,世界有一個國家好有興趣買,「中國」,咁出幾錢買?美國話,唔洗錢架,買我地大豆就得架啦,買多一百億,唔洗買貴,正常價咁就得啦,我地就有就連本大利拎返晒之前既撥款就就返美國啦!

犯民有得震無得瞓

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2020-6-29 08:14 AM 發表
點解近期唔見范國威出嚟柒嘅
準備選舉~

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-6-29 08:19 AM 發表

應該有啲會放走~
等外國收留, 有啲則會限制出境~
咁佢地先會分裂~

搞革命報應

去咗台灣班暴徒,等俾金主滅口。

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-6-28 04:22 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200628/353893868057530368.jpeg/zCj0D45YzGjNFntG6agQRbKoju5yrvOCMTnidzE54nc?v=w1280r16_9

國安法6月30日就會正式立法
七一就可以開始拉呢D收過OTF同NED錢所有人同組織
除左OTF同NED 仲有索羅斯既開放社會基金會 ...
警察一定要捉晒班on x 9既PK杏+橙洗黑錢黑暴黑手...           今次真係no one less...一個黑暴黑學生黑教黑議員黑記黑法黑社黑醫黑藝都走唔甩啦...國安法一定要有追溯期...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]