• 瀏覽: 5,556
  • 回覆: 63
得唔系唔得。只系全球都有人及住你。想搞都難。如果合法既話。私人高科技公司應該得

去中東買些黃餅, 可以做污染彈. 想做出核爆用的彈, 要動用國家機器,幾年不停濃縮. 核彈原理不難, 只要有足夠大的質量高濃度鈾,就可以自動起爆. 但做出來好難. 

制毒本身都唔係幾難,不過你要做到出黎就真係唔係有幾多人做得出,起碼在座咁多位都應該無本事做得出
有時啲野睇落好易,不過其實難於登天

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-6-30 01:43 PM 發表
得唔系唔得。只系全球都有人及住你。想搞都難。如果合法既話。私人高科技公司應該得
如果從無到有,應該有唔小人要預備犧牲,會有人願意為一間私人公司準備犧牲?

此組織必富可敵國兼人才濟濟

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-6-28 04:40 PM 發表

只要取得鈾礦石,經過艾姆斯處理後得到純鈾金屬。鈾的沸點是4131攝氏度,只要把鈾轉化成氣體,再用離心管分別抽出鈾235和鈾238即可得到武器級濃縮鈾。有甚麼難?

15kg濃縮鈾就可制造一枚當量10千噸核彈。 ...
如果不是國家級的,
整濃縮鈾的能源一察電表就知,
CIA再睇下你有冇同D分銷商有交易。
再出飛機掃一掃同位數 + 衛星紅外熱能察下就知。

就算你有鈾離心機,一通電就透露出嚟。

或者你有外星科技,開住電腦可以Load 個核彈番來!
可能你係iron man 用個辣雞就可以一星期內整個能源心嗎。

其實黃金個分子結構,初中生都知道,我系恐怖組織,我一定去自制黃金啦,然后去換核武器,咁埋仲保險。。。。但系點解市面黃金依然咁有限呢

引用:
原帖由 vission 於 2020-6-30 08:36 AM 發表

我也不明白為何網軍會話樓主係黃屍呢?  到底他們有沒有看的?
因為弱智  弱智同黃屍同等詞!  只有黃屍認同破壞美好生活之後 先有生活! 正常人是用努力建設美好生活!

難在唔俾人發現,
台灣,伊朗都試過,俾發現左就俾人阻止左

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-6-30 06:47 PM 發表

中東竟然有黃餅買?我真喺唔知喎。
具體邊度買,當然無人話你知。 電影 紅海行動就話中東有得買。

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-7-1 03:48 發表

電影都好信嘅
核武器不一定是指核彈
放射性核污染都是攻擊武器

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]