• 瀏覽: 3,169
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
賭王何鴻燊四房今日在報章刊登訃聞,除了公開認證了二太藍瓊纓、三太陳婉珍及四太梁安琪與過世的長房太太黎婉華同列為妻的地位外,更公開了賭王所有子女及孫兒的資料,當中包括從未在傳媒曝光的第17名兒女何猷邦的身份。 多年來,傳媒一直流傳賭王與四太梁安琪生了3名兒子,順序分別為猷亨、猷...

原來有一個哥哥??

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/entertainment/20200627/WQAE57V36WRS7FQT6VTVGDIDXY/

四太性格 生左個大仔點會唔大鑼大鼓公開,唔通一出世就知有問題?

引用:
原帖由 tingting17 於 2020-6-27 07:49 PM 發表
四太性格 生左個大仔點會唔大鑼大鼓公開,唔通一出世就知有問題?
但突然又會多個仔?

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-6-27 07:45 PM 發表
賭王何鴻燊四房今日在報章刊登訃聞,除了公開認證了二太藍瓊纓、三太陳婉珍及四太梁安琪與過世的長房太太黎婉華同列為妻的地位外,更公開了賭王所有子女及孫兒的資料,當中包括從未在傳媒曝光的第17名兒女何猷邦的身份。 多年來,傳媒一直流傳賭王與四太梁安琪生了3名兒子,順序分別為猷亨、猷...
...
邦邦照計今年應幾多歲??

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-6-27 07:56 PM 發表

但突然又會多個仔?
之前都突然多個女啦...超雄。

引用:
原帖由 tingting17 於 2020-6-27 07:49 PM 發表
早期嘅佢未有實權都相當平民化
我喺何生在生仲郁得時成日去打波個會所
都成日見四太帶住啲細路去玩
但我無太注意幾個細路

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2020-6-28 12:03 AM 發表

早期嘅佢未有實權都相當平民化
我喺何生在生仲郁得時成日去打波個會所
都成日見四太帶住啲細路去玩
但我無太注意幾個細路
我感覺佢係一個好媽媽

賭王年紀咁大先生仔,醫學上來講,係有好大機會基因出問題,生個低智兒。

咁多年都唔響香港,收得好埋喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]