• 瀏覽: 39,875
  • 回覆: 418
+15
民主黨創黨主席、資深大律師李柱銘(Martin),早前被指參與去年8至10月三次反修例運動中,未獲批准的遊行,遭警方拘捕,帶來震撼。82歲的李柱銘,近日接受《紐約時報》訪問時直批暴力抗爭有關題,「如果你發動一場革命,然後徹底失敗,很多人會和你一起死。這對香港有什麼幫助?」並謂「提倡攬炒的人,他們一無所知。」李柱銘早前接受本地傳媒訪問時,多次表示不認同年輕人的暴力抗爭,但理解他們為何這樣做。

連李漢奸都出聲媽叉你班曱甴。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/政情/490817/李柱銘批倡攬炒者一無所知-質疑革命失敗對港有何幫助

呢個看更阿叔真係縮改晒口風咁喎
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-6-26 06:23 PM 發表
民主黨創黨主席、資深大律師李柱銘(Martin),早前被指參與去年8至10月三次反修例運動中,未獲批准的遊行,遭警方拘捕,帶來震撼。82歲的李柱銘,近日接受《紐約時報》訪問時直批暴力抗爭有關題,「如果你發動一場革命,然後徹底失敗,很多人會和你一起死。這對香港有什麼幫助?」並謂「提倡攬炒的人,他們一無所知。」李柱銘早前接受本地傳媒訪問時,多次表示不認同年輕人的暴力抗爭,但理解他們為何這樣做。

ht ...

李生更系興過火屎。本來佢出哩抽下水。點知你班友搞咁大。又黑暴。又港獨。。依家擺班老也上神台陪你地攬炒。。

曱甴無腦就梗

本來逃犯條例無看更份! 點知搞出個國安法專拉看更, 民鼠阿婆同李看更都咁大年紀, 坐幾年可能會老死獄中都唔奇!
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-6-26 06:25 PM 發表
李生更系興過火屎。本來佢出哩抽下水。點知你班友搞咁大。又黑暴。又港獨。。依家擺班老也上神台陪你地攬炒。。

國安一出,曱甴龜縮

見到兩條看更改口你又跟埋一份?
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-26 06:30 PM 發表
有道理⋯攢炒關革命乜事
鈡意某D賤人折墮有乜問題😂

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-6-26 06:28 PM 發表
本來逃犯條例無看更份! 點知搞出個國安法專拉看更, 民鼠阿婆同李看更都咁大年紀, 坐幾年可能會老死獄中都唔奇!

佢地有頭有面。唔似D後生。要佢地坐一年半載。人生都唔完美。到死果日都會頂住條氣

繼民主阿婆收皮之後佢都做返個人。

吓....割蓆....

做義士都係留返比D曱甴做啦, 李看更唔想臨老過唔世
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-6-26 06:32 PM 發表

佢地有頭有面。唔似D後生。要佢地坐一年半載。人生都唔完美。到死果日都會頂住條氣

估唔到我一直睇法同李柱銘一樣. 我有無眼花呀????

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-6-26 06:23 PM 發表

ht ...
你漢奸近來帶了好幾個頭盔了🤭

漢奸想縮沙

主題標籤 #李柱銘
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]