• 瀏覽: 4,732
  • 回覆: 66
引用:
原帖由 眉間意難了 於 2020-6-26 05:28 PM 發表
同舊年嘅區議會選舉一樣,喺距立法會選舉之前嘅幾個月時間度,反對派議員就開始咗佢哋嘅宣傳攻勢。
亂港惡棍肯定會做最後的掙扎, 但又能如何, 邊個國家都唔會允許你地咁放肆!

引用:
原帖由 魚窺荷 於 2020-6-26 05:40 PM 發表
仆街飯民,搞亂香港
攬炒派班垃圾完全不尊重立法會,只懂玩嘢、搞事,完全不願意努力建設

引用:
原帖由 南齋時 於 2020-6-26 05:30 PM 發表
呢次立法一定要把港獨和反對派全部清剿干凈
犯民現在只是等國安法一過就全部受罰, 大勢已去 !

希望以後立法會再無禍港煽暴流氓無賴泛民身影。國泰港安.人人有工開.生活富足

引用:
原帖由 rly 於 2020-6-26 05:14 PM 發表

反對派毫無底線,把政治當做秀場,把港民慨生命和財產當兒戲
泛民嘅所作所為, 真係人神共憤, 泛民真係冇資格喺立法會做事, 下一次 立法會選舉, 真係唔好再投畀泛民。

引用:
原帖由 南齋時 於 2020-6-26 05:30 PM 發表
呢次立法一定要把港獨和反對派全部清剿干凈
亂港禍首和反對派輪番上陣,再次預謀將立法會選舉變成政治對抗。

引用:
原帖由 疑惑惑 於 2020-6-26 05:33 PM 發表

一要唔投泛民
啱啱經曆過一年苦難嘅香港市民,如今點可能再繼續放任政治毒瘤繼續為禍香港。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]