• 瀏覽: 1,190
  • 回覆: 39
+2
做得對

重話一國兩制,笑話

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-6-26 03:12 PM 發表

都係行商場舒服 
shopping有冷氣

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-6-26 03:09 PM 發表
大家覺得會批准遊行咩?
係以後都唔會批准
😂😂😂

https://hk.appledaily.com/resizer/sdyP4wmgTNuqK7hOr53GW9Dd7N4=/1578x888/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/DAKC7YUXAWVISZGMHVR ...
警方:如果毒果轉帖L申請遊行,我會酌情!

附件

PhotoCollage_20191103_023141853.jpg(31.34 KB)

你仲唔申請

黃屍恨不得中肺死 日日夜夜攪風攪雨

年年月月個個星期都遊行, 香港市民邊有咁多錢俾佢地呃?
籌少一次會死嗎?

疫情嚴重,仲遊乜野行呀

銅鑼灣至灣仔區居民,終於有個寧靜71假期

引用:
原帖由 甴曱死到絕 於 2020-6-26 03:33 PM 發表

絕對支持一國一制啦
咁咪要翻牆

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-6-26 03:21 PM 發表
年年月月個個星期都遊行, 香港市民邊有咁多錢俾佢地呃?
籌少一次會死嗎?
遊唔遊行唔重要,最緊要係擺街站籌款

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]