• 瀏覽: 3,311
  • 回覆: 43
+4
紅十字會血庫告急,輸血服務中心四出搜羅捐血者,惟其中一次捐血服務竟因有員工涉政治表態致不歡而散。東網獲悉,周二(23日)

服務自己憎恨嘅人,會唔會想自殺

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200625/bkn-20200625144707979-0625_00822_001.html

紅十字會致歉~
應該係個別職員有問題...

一定要紅十字會交人出來

將自己政治利益置於公眾利益之上!
紅十字會應該係中立嘅慈善機構,如果員工政治傾向咁強烈,下下挑釁應你哋呼籲來捐血嘅人,只會打爛紅十字會塊中立招牌。

引用:
原帖由 smart889 於 2020-6-25 06:32 PM 發表
紅十字會血庫告急,輸血服務中心四出搜羅捐血者,惟其中一次捐血服務竟因有員工涉政治表態致不歡而散。東網獲悉,周二(23日)

服務自己憎恨嘅人,會唔會想自殺

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200625/bkn-20200625144707979-0625_00822_001.html ...
死黃屍曱甴唔鍾意幫警察捐血又唔夠膽劈炮唔撈,正仆街!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-6-25 10:13 PM 發表
吸毒捐得血咩?
捐血嗰個無吸毒,係紅十字會嗰條黃屍曱甴吸毒啫!

時代醫護,超過30歲都見死不救,廢老好快死絕,只剩下年輕人獨享萬億庫房,利多於弊

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-6-25 07:29 PM 發表
紅十字會應該係中立嘅慈善機構,如果員工政治傾向咁強烈,下下挑釁應你哋呼籲來捐血嘅人,只會打爛紅十字會塊中立招牌。 ...
中國早十年前應該要建立國家血庫組織呢............不過當時貪官太勁........!!
現在北京中央真的要好好考慮建立另一個血庫組織...........否則在戰爭時期.......中國會好危險...!!
紅十字會畢竟是外國組織........雖然是世界性........但中國人真的要自建一個血庫組織才安全...!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-6-26 01:44 AM 發表

中國早十年前應該要建立國家血庫組織呢............不過當時貪官太勁........!!
現在北京中央真的要好好考慮建立另一個血庫組織...........否則在戰爭時期.......中國會好危險...!!
紅十字會畢竟是外國組織........雖然是世界性........但中國人真的要自建一個血庫組織才安全...!! ...
放心中國紅十字會直屬國務院管㗎。。

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-6-25 10:13 PM 發表
吸毒捐得血咩?
所以叫你d漢姦黃屍曱甴同類唔好去捐

引用:
原帖由 top11 於 2020-6-25 19:13 發表
紅十字會致歉~
應該係個別職員有問題...
現在是整隊人有問題,包庇吹雞走人…是否管理出問題?

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-6-25 19:29 發表
紅十字會應該係中立嘅慈善機構,如果員工政治傾向咁強烈,下下挑釁應你哋呼籲來捐血嘅人,只會打爛紅十字會塊中立招牌。 ...
支持警察唔好捐血俾呢班黃十字會

引用:
原帖由 @海東青 於 2020-6-26 03:03 AM 發表

現在是整隊人有問題,包庇吹雞走人…是否管理出問題?
警員服務市民, 被依啲黃黑職員搞事

引用:
原帖由 josonlai 於 2020-6-26 02:10 AM 發表

放心中國紅十字會直屬國務院管㗎。。
原來鄧家這幾百億是這樣來的.............!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]