• 瀏覽: 5,131
  • 回覆: 91
引用:
原帖由 TTKKJJAA 於 2020-6-24 09:49 PM 發表

中印不動用槍械協議,除此之外可以任用武器
石頭、木棍、劍、狼牙棒都可以使用,冇話只用拳頭
係唔可以用利器
所以赤共係卑鄙

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2020-6-24 10:24 PM 發表

印差準備割地兼賠償軍費
Why呢

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-24 08:58 PM 發表

(更新:內容)中印雙方上周在喜馬拉雅邊境地區發生衝突,印軍有20人死亡,中方傷亡人數至今未有公佈。由於中印邊境衝突升級,中印軍長級談判於前日(22日)恢復,印媒透露印度第14集團軍軍長辛格(Harinder Singh)向中方提出七大要求,比之前更加強硬。昨日,中國國務委員兼...

https://hk.appledaily.com/resizer/vZF2DG_YNuWJaaceX5J55fP ...
印軍撤就撤,扭乜撚野屎忽花呀,快撚d走啦,dllmch

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2020-6-25 01:16 AM 發表

當年60年代中印軍戰火印軍慘烈敗陣,今日中國軍隊實力已可比美美國,印軍除了有全球最強雜耍軍強項外,同中軍再戰印軍只會比60年代更受恥辱國力大衰,三哥只可在第三世界稱強而已,三哥還是比心機搞好國內家暴強姦殺人犯吧。 ...
赤共嘅戰術一路都係偷襲一吓然後較腳
大大聲話打贏,點知領土仲少過未打
藏南俾咗人,自己就霸住個冇人嘅山頭

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-6-25 04:53 PM 發表

印軍撤就撤,扭乜撚野屎忽花呀,快撚d走啦,dllmch
你地吹得咁L勁
點解唔話you shoot I shoot 唧?
成日話等人開第1槍
又話自己點有贏冇輸
點解唔趁今次攞返晒丟失咗嘅領土
原來全部吹水怪嚟嘅

差仔有邊次唔係欠打

回覆 引用 TOP

差仔得把口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-25 05:04 PM 發表

你地吹得咁L勁
點解唔話you shoot I shoot 唧?
成日話等人開第1槍
又話自己點有贏冇輸
點解唔趁今次攞返晒丟失咗嘅領土
原來全部吹水怪嚟嘅 ...
差仔講到以少勝多 赤手都打贏拎武器 咁仲唔報番1962既仇等咩

印度班廢兵過界打交輸左再俾轉帖猿消費一次

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魔教周周 於 2020-6-25 05:35 PM 發表

差仔講到以少勝多 赤手都打贏拎武器 咁仲唔報番1962既仇等咩
所以樓主咪一齊喺屋企興祝,同印度爸爸一齊J到飽

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-25 04:40 PM 發表

係唔可以用利器
所以赤共係卑鄙
禁用利器?
協議你寫架?
代表香港唔夠
依家代表埋印度定赤共呀?

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-24 08:58 PM 發表

(更新:內容)中印雙方上周在喜馬拉雅邊境地區發生衝突,印軍有20人死亡,中方傷亡人數至今未有公佈。由於中印邊境衝突升級,中印軍長級談判於前日(22日)恢復,印媒透露印度第14集團軍軍長辛格(Harinder Singh)向中方提出七大要求,比之前更加強硬。昨日,中國國務委員兼...

https://hk.appledaily.com/resizer/vZF2DG_YNuWJaaceX5J55fP ...
印度佬同yc曱甴一樣咁無賴,明明自己總理都講咗中國士兵完全冇越界,即係係印度軍佬過界搞人啦,被人扑濕咗跟住要求人地撤軍?咁戅鳩做法竟然有傻仔撐阿三,人黃腦殘又一例證

引用:
原帖由 甴曱死到絕 於 2020-6-25 05:47 PM 發表

所以樓主咪一齊喺屋企興祝,同印度爸爸一齊J到飽
你唔俾係同阿差老母慶祝咩

中國現在敵人是美國人,印度死蠢根本被利用,全世界亂都是美國佬攪出來,中國要和平就要聯合其他國對抗美國!所以中國暫時不會和印度交惡。

回覆 引用 TOP

30萬大軍㖿、而且士氣高漲⋯搞唔掂你哋就大鑊 多得普丁

西人有可口可乐,佢有可防可控

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]