• 瀏覽: 13,840
  • 回覆: 118
  • 追帖: 1
新冠肺炎疫情肆虐全球,研發安全有效的疫苗和抗體是各國科學家面臨的重大挑戰。據內媒報道,由中國工程院院士、軍事科學院軍事醫學研究院研究員陳薇領...

係就好了, 疫苗研發一定要爬老美頭

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/1803898/即時-中國-內媒-中國科學家在新冠病毒抗体研究取得重大突破

有乜用?

美國先係源頭
有齊所有基因品種

中國只研究單一品種無乜用

美國的病人來到,又係頂佢唔住
疫苗要由源頭美國做起才有用

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-6-24 07:07 PM 發表

係人都知道今次肺炎源頭係支那武漢.
基因不會講大話
你撐又有乜用?

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-6-24 07:07 PM 發表

源頭在那,真係噤重要?

有人 追究過aids/天花/腦炎………… 源頭?

定係你已政治 凌駕一切?

引用:
原帖由 虎榮 於 2020-6-24 19:44 發表

源頭在那,真係噤重要?

有人 追究過aids/天花/腦炎………… 源頭?

定係你已政治 凌駕一切?
黃絲帶滿腦子是中國不是。但唔照下自己都係中國人

引用:

第日你打襯國產疫苗你就仆街冚家剷.

引用:

倭狗唔識寫倭文,學人寫'支'文,你真係LLM臭支

每次見到果D 咩安婦後代出黎獻世 講支乜支物, 覺得呢D 連自己祖宗係邊個日本皇軍都唔知既可憐蟲真係好可憐.

希望能夠成功, 疫苗亦冇任何副作用, 一定要贏死老美

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-6-24 08:16 PM 發表
每次見到果D 咩安婦後代出黎獻世 講支乜支物, 覺得呢D 連自己祖宗係邊個日本皇軍都唔知既可憐蟲真係好可憐.
呢啲咪係是非不分

引用:

係人都知美國肺炎來自美國,係曱甴唔知!

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2020-6-24 07:51 PM 發表

黃絲帶滿腦子是中國不是。但唔照下自己都係中國人
那玩意肯定不是人,連狗都不是,是無脊椎動物,美國蠕蟲 !

中國隔幾日就話有疫苗進展  黨既說話 信住一成先 講極疫苗都出唔到世

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]