• 瀏覽: 5,231
  • 回覆: 52
+3
引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-6-24 01:51 PM 發表
要警員護送?。。。真係好可疑。。。

曾參與反送中集會的15歲職訓局青年書院女生陳彥霖,去年9月底離奇赤裸浮屍海面,警方及後指死因無可疑。死因裁判法庭今就案件作研訊前檢討,並以非公開形式進行。案件由死因裁判官高偉雄審理,並由大律師曾藹琪擔任外聘死因研訊主任。

https://hk.appledaily.com/resizer/OazPysug2ws4v471RTSvPpDHyk8=/2157x ...
忽得妹 , 下一世遠離毒品同黃色物體,RIP now.

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2020-6-24 05:47 PM 發表

我都記得,果陣陳彥霖呀媽開記招話個女係自殺,班曱甴即刻痴晒線一口咬定話陳彥霖呀媽係假既,而家僕街毒果又認係真?唔怕比曱甴私了嗎? ...
D曱甴咁激憤,只有一個理由,陳彥霖係-俾-曱-甴-害-死-的!

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-6-24 05:29 PM 發表
白痴!游泳健將就一定唔會浸死?知唔知泳池同大海有幾咁大分別?
呀周同學都以為自己玩parkour好勁,咪on99咁自己跳落去跌死
成為全球parkour 界之恥……唉……

引用:
原帖由 共享陽光 於 2020-6-25 10:21 PM 發表

收啦,閞得死因庭,佢老母係直系親屬,法庭一定會通知佢,一定會核對資料,會有得假?你呢D濕九文宣,功課又唔L做就上黎討論,去膠登啦

D曱甴都白痴,法庭咁多深黃狗官,唔通求其一個女人上庭話係老母法官就信? 唔使證明?

本土旺師飯民旨在影響立法局選舉,如果有太多手足和天使上審訊。立法局選情是否有不公平

分屍行動

引用:
原帖由 TTKKJJAA 於 2020-6-25 10:00 PM 發表

舊年的確有黃媒報某邨跳樓婦係陳彥霖老母
之後又有幾名老婦跳樓,所以陳彥霖有幾個親生老母 咁都得?
依家傳話佢媽潛左返大陸
跟住俾人殺左喎

又話佢地好多人識得佢阿媽
一眼就認得出去法庭既女人係假既

仲話佢媽做野既地方
佢地也好多自己去查証過

呢班人真係危險份子
搞9人阿媽
唔怪得要搵警察保護

引用:
原帖由 longlong7 於 2020-6-25 10:41 PM 發表
又翻生
下次唔好再揾第三個茄呢啡揾假老母,拜託。🤘

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]