• 瀏覽: 4,976
  • 回覆: 57
引用:
原帖由 ChatLaw 於 2020-6-24 02:08 AM 發表

一睇就知你咩都唔知

https://www.counterpointresearch.com/india-smartphone-share/
你唔好蝦啲井底🐸

引用:
原帖由 遠藤保仁 於 2020-6-24 02:44 AM 發表
邊有人知 one plus 係大陸
以為美國牌
vivo oppo 都係
上網一查就知啦!🤭

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-6-23 11:18 PM 發表
一睇就知假
而家啲人都係用iphone , 有啲會用三星 . 但邊有人敢用大陸手機 , 唔驚爆炸炸爛條賓周咩
我只知三星會爆炸,
飛機都不能上

口不對心

全球最大強姦國"印度"咁冇骨氣,係咪用得印度神油太多只有性慾唔知咩叫骨氣

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-6-23 11:13 PM 發表
中國及印度爆發嚴重邊境衝突,有印度士兵死亡,事件令兩國關係越趨緊張。印度民間出現抵制中國貨的浪潮,但實際情況似乎並不一樣。近日,中國智能手機OnePlus製造商推出旗下最新手機OnePlus

手快有,手慢冇!
印度人民太聰明 ...
India

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-6-23 11:18 PM 發表
一睇就知假
而家啲人都係用iphone , 有啲會用三星 . 但邊有人敢用大陸手機 , 唔驚爆炸炸爛條賓周咩
我都有用oneplus,用咗5年電池老化換一次,其6GB RAM仲可以應付大量App
三星note 7 爆炸門 咁經典,你係咪忘記咗?
iPhone粒電池係中國廣東製造,我換電池睇到

引用:
一睇就知假
三星經典67爆炸到全世界都知連飛機都上唔到,真係99步笑100步

引用:
一睇就知假
你都on 99

引用:
原帖由 raymond469 於 2020-6-24 10:55 AM 發表

你都on 99
岸尻舞若衣
黃絲正白癡

引用:
一睇就知假
你即係話你主子Amazon 都做假?

我用緊華為mate xs
如果8pro有mclaren版我都想買

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-6-23 11:13 PM 發表
中國及印度爆發嚴重邊境衝突,有印度士兵死亡,事件令兩國關係越趨緊張。印度民間出現抵制中國貨的浪潮,但實際情況似乎並不一樣。近日,中國智能手機OnePlus製造商推出旗下最新手機OnePlus 8 Pr

手快有,手慢冇!
印度人民太聰明 ...
國家大事我們小民理吾到咁多

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]