• 瀏覽: 4,975
  • 回覆: 57
引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-6-24 08:26 AM 發表
乜咁撚似黃狗既,個頭話唔用中國野,轉頭走去淘寶貝
黃絲咪淘寶
淘親死老母

引用:
原帖由 jala3510 於 2020-6-24 07:51 AM 發表

絕世靚抽!

中國貨又平又好!印度人都屈服!
天竺什麼時候會進口一汽解放,重汽,陜汽和福田等取代Tara, Ashok Leyland Bharat Benz?

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-6-23 11:18 PM 發表
一睇就知假
而家啲人都係用iphone , 有啲會用三星 . 但邊有人敢用大陸手機 , 唔驚爆炸炸爛條賓周咩
Aye aye.... 手機你又識?部部硬有件中國零件,吾好話手機,所有電子產品都有,你飛鴿傳輸上香討架? 我吾反對人反,但傻反真係冇藥醫。

話抵制中國貨果 d 根本就係死窮鬼,有 L 錢買咩,同香港 d 死曱甴一 9 樣 😀

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-6-23 11:18 PM 發表
一睇就知假
而家啲人都係用iphone , 有啲會用三星 . 但邊有人敢用大陸手機 , 唔驚爆炸炸爛條賓周咩
蠢唔緊要,無知就最恐佈。

印度

阿三咁窮應該用Nokia

噏乜7都得,聽吓咪算囉,永遠都係贏家

引用:
原帖由 aasddfgg 於 24-6-2020 08:37 發表

黃絲咪淘寶
淘親死老母
如果老母已經鮮油左就冇事

引用:
一睇就知假
用三叔就爆炸。
乜你唔知唉瘋都係大陸做咩?炸死你未?

引用:
一睇就知假
三星就會爆炸, 爆死哂班曱甴

大家不妨再看下去,印人真係可以唔用中國生產的貨品嗎,依家拗都無用,睇日後數據啦

身體最誠實

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]