• 瀏覽: 1,917
  • 回覆: 28
應該由老師、家長共同負責

引用:
原帖由 萬家自信的高峰 於 2020-6-23 10:27 PM 發表

唉,真係冇眼睇。😔  究竟而家十幾歲D小朋友諗咩㗎?我諗番起我十三歲仲係剩係識得踢波,打乒乓波,睇漫畫,睇叮噹,得閒同父母飲吓茶。究竟係我童年太悶太枯燥?定係而家D小朋友過得太精彩呢?但我本人始終相信小孩本善良,所以唔該背後要搞事嘅自己搞,要死冇人阻你哋,但係求你哋唔好再害D小孩了,佢哋係無辜的。🥺 ...
13歲已經滿腦子政治理念。 這是香港教育。

Well Done

13歲不止優秀,在勞教中心還是資優生

有冇聽過 "毆打"  "毒打"  "圍毆" 哩的中文詞?  
中文 "私了" 好似是雙方自已私底下拆掂佢咁解喎....

一定要重判

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-6-23 10:05 PM 發表
去年10月13日有便衣警員疑於將軍澳遭示威者「私了」,警方事後拘捕多人,其中一名13歲少年被控暴動及非法禁錮等罪,案件今

?20200623140137

去年10月13日有便衣警員疑於將軍澳遭示威者「私了」,警方 ...
揾水佳麗啦!包你無事!
牠會讚你是一隻優秀的細佬,有理想,有抱負,主動及樂意幫助香港暴徒襲警!

嘩,呢個真係傑少……

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-6-23 10:05 PM 發表
去年10月13日有便衣警員疑於將軍澳遭示威者「私了」,警方事後拘捕多人,其中一名13歲少年被控暴動及非法禁錮等罪,案件今

?20200623140137

去年10月13日有便衣警員疑於將軍澳遭示威者「私了」,警方 ...
香港嘅父母親一定要多謝犯民黑暴黃老師,
教導佢地嘅仔女成爲優秀青少年,
一世暴力,一世炮灰!

唔緊要,羊惡橋話案底令你人生更精彩

13嵗!
親手撕了自己嘅人生!
黃老師做嘅好事!

引用:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200623/photo/bkn-20200623134459956-0623_00822_001_01b.jpg?20200623140137

佢出嚟就係成年人喇,下次會再犯罪坐多十年八年變老賊人

黃老師, 黃家長的產物.

路係自己揀的, 千祈唔好求情.

引用:
原帖由 qak1 於 2020-6-24 12:22 AM 發表
精彩人生
羊鱷喬......讚佢有精彩的人生,某些黃曱官又讚他: 優秀的細路!

咁多人讚.....呢個細路一定開心死!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]