• 瀏覽: 5,760
  • 回覆: 122
條撚樣肥左好多 又話比人打又乜又柒,
過幾日又可以作有200幻+1啦杏+橙!!!

熱賣及精選
曱甴路難行

回覆 引用 TOP

因為佢唔同暴力割蓆,每次召集遊行等於召集暴徒出離搞暴動、破壞。
預祝各位黑衣魔7.1被捕快樂、國安送中。

回覆 引用 TOP

後果自負!

回覆 引用 TOP

又想沿途籌旗

回覆 引用 TOP

出來就拉染你班撚樣。

其實佢都係想搞基合法化啫,大方D講出黎咪得囉!DLLM !

呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔

回覆 引用 TOP

死淫蟲又想整支彩🌈旗圍住去溝仔囉?七一炆憎
!

回覆 引用 TOP

不批是好事

回覆 引用 TOP

聞柒做乜L嘢事要遊行?
想搵多啲錢?

回覆 引用 TOP

兩條撚樣精甩尾,一味叫人衝自己匿鳩埋

今天不努力工作,明天就要找工作
引用:
原帖由 1000day 於 2020-6-23 05:41 PM 發表

每年7月1日民陣均會發起遊行,惟今年受疫情影響,「限聚令」生效至7月2日,橫跨七一遊行,外界關注政府是否以此為理由,拒批出遊行不反對通知書。民陣今日(23日)於北角警署與警方商討七一遊行的安排,民陣召集人岑子傑會後接受傳媒訪問,批評警方會面態度敷衍猶如走過場,警方雖未批出反對通知書,但相信遊行「百分百不會獲批」。岑子傑又提出,警方應著政務司司長張建宗就是次遊行豁免「限聚令」,七一遊行是每年一個讓港 ...
人妻傑呀人妻傑
使唔使搵人5星級招呼你呀?
死白痴

引用:
原帖由 飛魚菲比斯 於 2020-6-23 11:17 PM 發表

兩條撚樣精甩尾,一味叫人衝自己匿鳩埋
屎忽鬼係咁生存

引用:
原帖由 求求其其又一天 於 2020-6-23 10:31 PM 發表

出來就拉染你班撚樣。
出嚟唔拉得,
但多過3隻就可以警告,無效就驅散,再無效就拉佢老母

引用:
原帖由 KATSU29 於 2020-6-23 10:13 PM 發表

條撚樣肥左好多 又話比人打又乜又柒,
過幾日又可以作有200幻+1啦杏+橙!!!
議員喎!
好食好住
大把仔仔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]