• 瀏覽: 2,399
  • 回覆: 19
天網恢恢 疏而不漏 因果報應是必定 若然不報 時晨未到
這才是真的的國家安全威脅喔

義武奮揚,跳梁者,雖強必戮

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2020-6-22 07:22 PM 發表
http://www.hkcna.hk/content/2020/0622/833761.shtml
解放軍仲軍演tim,雙方都係擺post,滿足國內需要

引用:
原帖由 starr 於 2020-6-22 08:41 PM 發表

解放軍仲軍演tim,雙方都係擺post,滿足國內需要
印度垃圾國家 根本冇能力和解放軍打

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2020-6-22 09:55 PM 發表

未打過,您點知

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2020-6-22 09:55 PM 發表

剩睇阿三艘國產航母Vikrant 由09年造到依家都未搞掂 就知佢工業實力如何啦

引用:

驕兵必敗.

引用:
原帖由 L.C.F 於 2020-6-23 09:11 AM 發表

剩睇阿三艘國產航母Vikrant 由09年造到依家都未搞掂 就知佢工業實力如何啦
唔使勁,好似車臣,巴勒斯坦咁,長期打已經夠佢死同消耗

引用:
原帖由 OasisChung 於 2020-6-23 09:24 AM 發表

pla唔係昭和參謀 肯定一波搞掂唔會拖長黎玩 用火箭炮摧毀新德里就夠

引用:
原帖由 OasisChung 於 2020-6-23 09:24 AM 發表

中國軍工產品自造, 印軍大小軍工產品都靠高價向歐美俄買

中國邊防處於高原, 易守難攻, 印度大小城市處於眼底

長期打, 誰先消費唔起?

印度佬有美國撐腰,會繼續攪中國,奪取喀什米爾啦。
《中印邊境衝突,將會升溫!中美爭霸,莫謂言之不預!》【繁體字幕】 #2020 #中美爭霸 #中印邊境 #喀什米爾 #印巴 #衝突 #一帶一路 #中巴經濟走廊
https://youtu.be/iXzs6NSabgc

印軍有美軍做顧問,不排除會混合作戰,試探對手,老共要睇路啦

對住童軍阿3,不存在驕兵必敗
引用:
原帖由 aldonza 於 2020-6-23 09:20 AM 發表

驕兵必敗.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]