• 瀏覽: 580,715
  • 回覆: 18
  • 追帖: 155
+644
報到😛

上年我真係好down,爭啲抑鬱咁濟,成日睇到啲人咁恐怖,我嬲到手震,心跳加速,見到警察咁可憐,我夜麻麻真係自己成日坐係度喊,瞓唔安食唔落。見到曱甴係樓下搞事,佢地粗口爛舌不特止,仲連警察既老婆仔女父母都講到又姦又殺,成班癲㗎,真係無晒人性,見到防暴警,速龍堅守崗位,酷熱天氣下十幾廿磅裝束,仲要不停追不停跑仲要比人挑釁,我真係係咁喊...最令我嬲到手震既係我有啲親人同朋友極黃,我真係好傷心,好心痛,瞓唔到教,好彩見到大叔帖,知道原來仲有大家,仲有好多正常香港人先救咗我一命😛

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-6-21 10:31 PM 發表

師姐雨過就放晴,雨後彩虹前幾天都出現了日子雖然艱難但會慢慢好起來的,支持中央支付警察我地都要加油
係呀,我都相信日子越嚟越好,雖然都係循序漸進,一定唔會一步就可以清走漢奸,但我都相信明天一定更好。

大家都加油😊

引用:
原帖由 blueyuyu 於 2020-6-21 10:38 PM 發表

認同,為儲呢200分人都儍。
我都係😂唯有不停thank you for your sharing🤭

引用:
原帖由 hwho 於 2020-6-21 10:30 PM 發表

我都係咁, 周圍的朋友同事, 成日歪理當真理, 老作當事實, 真係眼火爆. 好彩有大叔貼睇, 先知自己唔係咁孤單.
最記得嗰時啲曱甴成日send野嚟話黑警殺咗人,仲要加句已fact check.我真係xyz佢😂

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2020-6-25 05:34 PM 發表

怕仇家揾吾到我咩?😂😂😂

我之前响飛屎仆大戰曱甴
曱甴話伏我
我叫曱甴早D通知
等我果日留係屋企 恭候
吾使帶架撐
我預備定火水報紙
放响門囗😂😂😂

一街都係仇家🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ...
師姐你好勇,不過小心,黑暴無人性!

引用:
原帖由 big3624 於 2020-6-25 05:27 PM 發表

自從黑暴後,所有NG0都唔會捐款
我會答你,係香港真係唔好捐

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2020-6-28 09:46 PM 發表

見親呢句就想拎 摺凳,兜頭車爆條陰陽怪!
我E家好凶殘。
睇親師姐講野就好好笑,真係好鬼鍾意你🤩

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2020-6-28 09:54 PM 發表

你重囗味。凶殘頂級港女都 like😑😑😑
因為我都係個凶殘港女,好想打爆曱甴頭,踢爆佢地下陰🤟😆

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2020-6-28 09:59 PM 發表

Yeah ~我搵到同類😝😝😝
最記得我上年係街成日大聲講佢地係暴徒,正pk,嚇到我屋企人拿拿臨拉我返屋企,驚我比人打😂😂

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-6-28 09:57 PM 發表

佢男定女...
呢啲陰影怪不男不女,改名叫中出洋子,真係鄧佢呀媽可憐

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-6-28 10:32 PM 發表

你估驅已完大撚曬咩,攞正牌出嚟搞事唔使拉啊?
我真心覺得香港真係一個充滿奇蹟既地方,因為呢啲智商有問題既都出嚟話係議員

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-6-29 08:44 AM 發表

社工一向只係Paraprofessional,最專業就只係向政府R資助。
成班腦筍未閂埋既學人做case counseling,嘔血

引用:
原帖由 ing.baring 於 2020-6-29 07:56 PM 發表

其中一件係29歲嘅學牲,咩料?不停留班麼?
有啲係mature student

引用:
原帖由 落漠失控的西瓜 於 2020-6-30 01:42 PM 發表

學啊李梓敬話齊:『呀羅冠驄呢啲人就要驚喇……』

估唔到羅冠聰聽咗入耳~~~
我都記得李梓敬呢句😆真係好鬼正🤩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]