• 瀏覽: 580,439
  • 回覆: 7,464
  • 追帖: 155
+644
引用:
原帖由 paulaalan 於 2020-6-21 04:46 PM 發表
大叔所講嘅聚會未搞成之前都唔可以歸隱哦
唔係歸隱,只係唔會帖追帖咁出帖,中間會有空檔。

報個到,順便分享係拉薩既朋友影嘅今日“日蝕“

報到先! 繼續支持大叔新帖

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-6-21 03:52 PM 發表
也是一個週年紀念,說的是大叔開始在時政版開帖,時間大約是由去年21/6前後開始的。一年過去,無論世界各國、中國及香港,都經歷著翻天覆地的變化。

過去一整年,曱甴黑暴橫行,差不多每天都發生著以前不曾想過會發生的不平事,身邊很多人都變了,變得道不同不相為謀,更甚的是惡言相向,盡顯人性之惡。多少件令人震驚的大肆破壞,多少人被傷害,多少人的自由被另一批歪理滿口的暴徒打壓了,香港人退化成了愚港人,只用了一 ...
呢一年好彩有大叔帖,馬兄,K兄帖同各位師兄姐

引用:
原帖由 paulaalan 於 2020-6-21 04:46 PM 發表
大叔所講嘅聚會未搞成之前都唔可以歸隱哦
對對對,聚會未搞成之前大叔唔好歸隱住呀,好多師兄師姐都期待依個聚會

報到

引用:
原帖由 dio1890 於 2020-6-21 05:07 PM 發表
影片報個到,順便分享係拉薩既朋友影嘅今日“日蝕“
嘩,正呀

支持大叔
次次都係未睇上個 post,新 post又出現
報到左先

雲起篇完結。
邁進昇華篇

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-6-21 03:52 PM 發表
也是一個週年紀念,說的是大叔開始在時政版開帖,時間大約是由去年21/6前後開始的。一年過去,無論世界各國、中國及香港,都經歷著翻天覆地的變化。

過去一整年,曱甴黑暴橫行,差不多每天都發生著以前不曾想過會發生的不平事,身邊很多人都變了,變得道不同不相為謀,更甚的是惡言相向,盡顯人性之惡。多少件令人震驚的大肆破壞,多少人被傷害,多少人的自由被另一批歪理滿口的暴徒打壓了,香港人退化成了愚港人,只用了一 ...
支持大叔
都係時候小休下
放鬆下
收到1萬
買下手機玩下

引用:
原帖由 dustin 於 2020-6-21 04:34 PM 發表
先回返兩位師姐先,twilight series唔係住古堡,亦無管家,佢地間屋好modern㗎。我都迷過下Edward㗎,不過佢個樣快老,而且演技普普通通。
Re-post it from part 5
The movie we watched is not the twilight series. But my mom is a big fan of it. She even keeps a collection of the book series.
Same.....Dracula romance...never my cup of tea😑

😊

報到! 支持!

到了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]