• 瀏覽: 1,157
  • 回覆: 3
中央為咗面子關係 , 點都唔好意思要求指定法官審理觸犯國安法嘅罪犯 , 雖然對黃絲法官失去信心 , 但估計衰極有限 , 應仍在掌握控制之下 , 直至水官出現 ...………...

水官簡直係千年難逄嘅奇才 , 對着掟汽油彈嘅16歲暴徒判決感化 , 並且稱譽為 ( 優秀嘅細路 ) , 而馬道立又潛水至今 , 掟西瓜都未肯蒲頭 !

中央見到水官奇才嘅裁決 , 仿如當頭棒喝 , 為防日後水官裁決觸犯國安法嘅罪犯罸領黃金萬兩, 散盡特區儲備 , 終於鐵了心 , 由特首指定法官審觸犯國安法嘅罪犯 !

最大功臣係水官 , 感水官完成任務 , 請回國領賞 !

引用:
原帖由 男E 於 2020-6-21 12:25 AM 發表
仲有周+明及天邊一隻雁
網友 ,呢兩位都係功臣 ,煩請代為通知,任務完成,從速回國領賞 !

引用:
原帖由 wk221ab 於 2020-6-21 10:31 AM 發表

多謝馬首吧 搞到司法機關
退休前逼中共立國安法
網友 ,道立都有好大功勞 ,我驚佢俾黃絲私了咗 !

揾咗道立成個月都未見蒲頭呀 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-6-21 02:27 PM 發表

網友 ,道立都有好大功勞 ,我驚佢俾黃絲私了咗 !

揾咗道立成個月都未見蒲頭呀 !
好消息 ,道立雖然潛咗水 ,但係國能又撲咗出嚟,仲大講特首指定法官審觸犯國安法罪犯有違司法獨立 !

國能 ,中央見到水官稱譽掟汽油彈嘅16歲少年係(優秀嘅細路 )並只判18個月感化,咁裁決所以嚇親有乜計 ?你代道立解釋吓喇 !

國能 ,你對水官裁決掟汽油彈只判感化18個月有何睇法 ,唔好潛水 !

願聞其詳 !

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]