• 瀏覽: 2,002
  • 回覆: 42
有個疑問,一日新增幾萬宗感染,真係有咁多病床咩

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2020-6-20 05:33 PM 發表
自己屋企張床咪病床囉...

美國永遠領先全球,作為大國應有典範

又反彈,真係天滅美共!?

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2020-6-20 05:33 PM 發表
唔係重症醫院根本唔會收, 叫你自己返屋企隔離,但問題係你係同屋企人同住,所以你屋企人又會畀你傳染, 最後就週街都係。
唔肯好似中國咁起方艙醫院盡收輕症嘅結果就係咁。

老尾疫情再大爆發不是夢

完全証明美國是一個自由社會。連病毒細菌都可以自由去。但英國更利害連確症傳染病嘅病人都可以自由走動。自由真的可愛嗎?私隱真比別人生命更重要?

引用:
...
美國即使驗出感染新冠肺炎,都唔一定會俾醫院你入,只有嗰啲嚴重嘅患者才會有病床可以入醫院醫治。
其他輕症患者,佢地全部都唔會收治及獨立隔離,只係啲人自己家居隔離。
根本美國政府就係無能,而且係不負責任,人民係完全有自生自滅嘅自由同人權,只係無入院治療嘅人權啫。如果你要有入院治療嘅權利,就當然要講....錢...啦。所以,美國嘅所謂自由、人權,都只係有錢佬同權貴嘅權利,中產及窮人就貴客自理啦,自由嘛。

而家侵侵仲要搞乜鬼拉票集會

美國邊度有發生過?

昨日,33000宗。

引用:
佢哋啲醫院只收重症,仲要有錢、有得醫先收;輕症就家居隔離,無錢就更係等死。

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-6-20 06:56 PM 發表
昨日,33000宗。
連續幾日都3萬幾嘞。

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]