• 瀏覽: 5,553
  • 回覆: 62
美軍三航母曝露國產遼寧號山東號戰力差距, 甚麼會飽和攻擊, 航母嚟南海死硬等??
https://www.youtube.com/watch?v=UZFTBn7gevs進入香討影片區

美國中東慘敗國債25萬億軍力減半
美國要盡地一煲 中東or東亞?
美國一定去救以色列
幾時?
盯著上合組織去阿富汗反恐就一切成真

引用:
原帖由 Golf-16 於 2020-6-16 10:13 PM 發表
主持分析得很好、無謂聽d咩所謂飽和攻擊, 你識人地就唔識? 真打上黎跟本入都唔洗

直接打二樣巳無得玩,  真係破你柴
啲傻仔成日以為美帝碌7咁行埋嚟俾你射架嘛~

而家發現美國軍艦都唔知有冇偷工減料, 成日都被他國的船撞凹

南海軍艦又俾052艦撞凹

引用:
原帖由 南宮老人 於 2020-6-16 09:53 PM 發表
美軍三航母曝露國產遼寧號山東號戰力差距, 甚麼會飽和攻擊, 航母嚟南海死硬等??
https://www.youtube.com/watch?v=UZFTBn7gevs
而家作戰打整體的, 見事實係裂根號在5月尾俾遼寧號圍, 被趕走喎

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-2 01:11 PM 發表

啲傻仔成日以為美帝碌7咁行埋嚟俾你射架嘛~
航母射唔沉既咩??

二戰就死咗32隻航母啦, 更何況, 當年的導彈都冇, 怎同而家比啊

大和艦成6萬幾噸的排水, 應是當然年手屈一指的巨無霸, 一出來17小時就沉落海了.

中國的超級魚雷成百幾至3百海節速度, 你美國咁儍仔開戰, 你隻第30海節的航母咪用來做靶囉

更何況, 中國仲有不少對付航母的勁嘢

引用:
原帖由 Iri 於 2020-6-16 10:34 PM 發表
美國中東慘敗國債25萬億軍力減半
美國要盡地一煲 中東or東亞?
美國一定去救以色列
幾時?
盯著上合組織去阿富汗反恐就一切成真
而家中國決定售武給伊朗, 可能仲包括伊拉克或其他, 以色列都係時候被懲治了, 佢在中東真係犯了太多血案, 不比希特勒弱

睇見佢用導彈轟炸巴勒斯坦兒童院, 看到小朋友被炸至半截身軀, 腸臟流出, 死得悽慘, 真想問以色列係咪人黎架?

既然差距咁大,老尾點解唔開波?仲等乜嘢?
2016只有一艘遼寧,奧巴馬唔敢打,當時差距咪仲大?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-2 02:45 PM 發表

航母射唔沉既咩??

二戰就死咗32隻航母啦, 更何況, 當年的導彈都冇, 怎同而家比啊

大和艦成6萬幾噸的排水, 應是當然年手屈一指的巨無霸, 一出來17小時就沉落海了.

中國的超級魚雷成百幾至3百海節速度, 你美國咁儍仔開戰, 你隻第30海節的航母咪用來做靶囉

更何況, 中國仲有不少對付航母的勁嘢 ...
你知唔知早兩年美國隻退役航母靶艦炸左廿幾日都未沈?

引用:
原帖由 Driveffun 於 2020-8-2 03:11 PM 發表
既然差距咁大,老尾點解唔開波?仲等乜嘢?
2016只有一艘遼寧,奧巴馬唔敢打,當時差距咪仲大?
咪係, 美國對中東, 都唔聲唔聲射人地先75後105支戰斧導彈, 對付利比亞都係未通知就滅人國家, 怎知黎到中國南海, 入來超過12次, 都腳軟喎.

東風21D相信唔洗一分鐘就..., 中, 炸散及入埋海了..

引用:
原帖由 碌都負唔到 於 2020-8-2 03:18 PM 發表

你知唔知早兩年美國隻退役航母靶艦炸左廿幾日都未沈?
你知唔知, 魚雷係射船底架?得膠閒射你甲板咩, 船底!!! 分分鐘一下就冚包散

中國魚雷, 天下第一

https://youtu.be/LVDjGXA_82o

連美國都不敵. 美艦得嗰30海節喎, 死梗啦

其實, 只要留意一下, 美國入南, 除了驚東風導彈, 更怕海底那些極級殺器同埋在海上島嶼的布防,

美國只要亂黎, 中國可以在美國估不到的時間, 讓數萬至十多萬美軍埋在南海.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-2 02:45 PM 發表

航母射唔沉既咩??

更何況, 中國仲有不少對付航母的勁嘢 ...
又係你
打未唧

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]