• 瀏覽: 997,707
  • 回覆: 14
  • 追帖: 242
+807
引用:
原帖由 celiacty 於 2020-6-17 09:07 PM 發表

中伏了
原來阿三想傳病毒過來
根本阿三嗰個先恐後咁做俘虜,目的就係為食蓮花清瘟膠囊🤣阿爺今次中計啦🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-6-18 03:17 PM 發表

白人係佢基本盤. 問題係今次同上次比有乜分別.
上次都只係險勝.
而係最近1年太多不利佢既事發生. 無論佢點撐都難免有D影響.
今次連自己人都爆料插佢. 罪名仲係極嚴重. 我覺得已經唔係寫書一個人既事. 如果冇番咁上下人支持佢都未必敢出呢本書.
佢勝出既機會真係越來越低. ...
未必既!表面好多白人反佢,但一講到要俾黑人抬頭,同黑人平起平坐!班白鬼點肯?!
可以講,離大選仲有幾個月,等班友玩夠,就會由幻想去番現實!會選擇繼續自己揸莊定分權畀黑人?!
侵侵宜家無第二條路,一定全力舉起白人至上支旗

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-18 04:09 PM 發表
重點係按元首所定共識

澳洲係唔係又做傻仔🤣🤣🤣🤣宜家又睇下加拿大下一步點行😅

引用:
原帖由 風天小畜 於 2020-6-19 07:25 PM 發表

想問一下,收服灣灣一星期都嫌長,

阿三的確係廢,而且歷史上從來都無印度這一個國家,現有的印度只係由英國統一收回下的產物,係一個內部龐雜的國家

巴基斯坦和孟加拉都由印度分裂出來

但再分裂阿三3日到10日就可完事,有無咁快?或佢內部其實巳十分分裂? ...
你要知道阿三點講都係核武國家!所以戰爭一定唔可以拖太耐,要速戰速決,要快速打到阿三嘅重要弱點,令佢地自動分解,目的一到,阿爺就要即刻收兵!張焦點轉向印度分裂,而阿三既弱點就係新德里,只要新德里一受到威脅,其他省份就會自保,中國就可以坐喺度睇戲

引用:
原帖由 大笑姑姐 於 2020-6-25 12:56 PM 發表

我由上年7月開始由現金(私己錢)慢慢轉晒實金,依家得番好少港紙,見到啲小金金喺咁升,真係好開心的。
喺度真係多謝大師和馬兄 ...
小富婆😂😂

引用:
原帖由 hanE 於 2020-6-25 10:50 PM 發表

鹽玫瑰露五香粉醃過夜,好耐冇食過呢種滋味!幾拾文買隻糭都唔好食!唔夠火候😖
所以我只會食我媽包既糉🤗🤗

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-6-29 06:02 PM 發表
哈哈,老尾嗰頭話禁中國人去美國,歐洲嗱嗱啉開關歡迎中國人到訪並禁止美國人入境。。哈
好玩好玩
藍波灣又要發癲啦🤣🤣

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2020-6-30 04:09 PM 發表

冇奶油架! 核爆都唔割, 肯定係核爆咗兩次!!
核爆都唔割,下一句係柒爆先唔割🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ina_macau 於 2020-7-1 08:29 AM 發表

我覺得佢氣勢返晒黎。不過我都唔希望佢再做啦,如果佢真係一個好特首,學大叔講既愚港人唔配有個好特首。
我反而想林鄭連任!
昔日黑暴垃圾橫行,廢物泛民阻頭阻勢!林鄭背著千斤重擔都無怨無悔咁為香港祖國而行!
今日香港重光,烏雲盡去,青天再臨!林鄭值得享受萬民擁戴既光環!!

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-7-1 07:31 PM 發表
天網恢恢
五十萬威力好大👍

我反而想睇下用國安法起訴個啲要用幾耐先完成整個程序!

引用:
原帖由 boboan 於 2020-7-6 10:10 AM 發表

佢過住的罪証已經有人放上微博了,鉄証如山11341425
後面幅圖係佢自畫像?!畫得好似🤭🤭😏

引用:
原帖由 神..六 於 2020-7-15 10:43 PM 發表

本來,預計今日去書展聽講座,然後晚上最後谷戰,點知頭關取消左變左"買輸"

斬下眼,又到今季最後一場,睇下係唔係買書先......

11378518 ...
我今季完美落幕🤭🤭🤭

附件

Screenshot_20200715_230451.jpg(125.88 KB)

引用:
原帖由 Moon1227 於 2020-7-17 05:40 PM 發表
呢幾日定期走入中國天氣網去觀察

雖然全中國並非兩量為零, 局部地區亦間吾中落吓暴雨。但in general非常理想, 昨日多區開始發出酷熱警告(因為已經多天大猛太陽)

新聞仍有新發救災報導, 但水位大多至腰位(之前好多地方已淹蓋過一層樓高)。希望能夠繼續一直維持底雨量或者停雨, 等洪水順利消散!

請大家繼續努力加油!

...
情況係可控範圍之內嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]