• 瀏覽: 997,792
  • 回覆: 112
  • 追帖: 242
+807
引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-7-16 12:20 PM 發表

班黃狗係少讀書冇文化嘅白痴,耿爽調任去當常駐聯合國副代表,女細老婆嫩當然帶同妻女赴任,吃外交飯嘅人起碼要精通一兩門外語,去位於紐約嘅聯合國總部工作,女兒自然讀尾國學校,如果佢去瑞士大使館就職,就會畀個女讀瑞士學校,順便學埋德語法語,有咩嘢好大驚小怪。 ...
黃屍無得去老美主子戈度仲唔葡萄到爆。一日到黑隊爆老尾既耿哥反而可以去仲要西人唔「制裁」佢。只好自己YY

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-7-17 07:02 AM 發表
香港入廣東要提供三日內的核酸檢測,並要隔離十四日。澳門則已經通關。
港澳差別在於澳門完全執行中央防疫方案,即使賭場為其生命線也由它停擺。香港就跟隨西方英美的防疫方案,即做 D 唔做 D,結果疫症揮之不去,越防越重。

大師講得啱,和老美同軌,想唔死都唔得!今日即使老美搞成咁,香港人心底仰慕老美的,可能還是大多數,等香港人能撤底罷脫老美的心靈控制,香港就有望了。 ...
鍾南山前後去了馬交兩次。馬交成對鍾院士既意見十分重視;反觀我地班專家顧問除左靠嚇之外,都比唔到實際既野。依家歐美咁高危佢地連一句封歐美入境人士都唔敢講;當初只係爆左一個武漢,就日日叫囂要封關。真係跪䑛佢老尾西,隻猿叫獸仲要話西方防疫做得好!凸!

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-7-17 10:07 AM 發表

亮劍?定喺屎多兩件?“😓汗光軍演”日日有笑料!!

引用:
原帖由 洪瑋7624 於 2020-7-17 10:34 AM 發表

塞爾維亞個騷亂已經被政府平息了,捉咗好多美國BLACKWATER僱傭兵同吉爾吉斯坦人,吉爾吉斯坦以前又係同中國走得太近,俾吉國內嘅NGOs出資煽動推翻總統落台,今次又想同一板斧攪塞爾維亞總統! ...
有冇相關新聞來源?希望將來有機會坐住高鐵由內地一直玩到去土耳其同希臘

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-7-17 11:00 AM 發表

仲有:

【塞爾維亞騷亂漸漸平息,總統感謝背后的大國力量】https://ml.mbd.baidu.com/r/6erXCkOdzy?f=cp&u=ee988730c3f0d6fc
普帝出手🤓

老尾真係一個賊國。學林鄭今日講既,無資產係美國,唔比簽證至多唔去。佢最近越戰越勇。雖然佢個班底仲係好x廢。

引用:
原帖由 風天小畜 於 2020-7-17 06:45 PM 發表
這種國家真係玩完,帶口罩防疫咁簡單,到而家仲要拗餐飽,仲有大把科學家持懷疑態度

現在輪到州長告巿長,佢地身在局中看不清

後人回顧番歷史,現在美國正是一幅帝國滅亡前夕的風景線

https://inews.hket.com/article/2698826/【美國疫情】 ...
癡孖筋。難怪柒無講越做越離譜。

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-7-18 07:29 AM 發表
俾 D 正能量!
紅軍的承傳,共產黨的承傳!
11386608 11386609 11386610 11386611 11386612 11386613 11386614 11386615 11386616
呢d危難時候,西方國家既只會「罷工」.......

引用:
原帖由 Moon1227 於 2020-7-18 04:08 PM 發表

個人做法: 兩年前我已有買比藥防身, 可治嚴重流感。 但除非高燒不退、西藥無效, 否則吾會立亂食。(因為此藥寒涼傷胃)

但如今疫情危急, 呢半年來, 我只有一作病(咳、喉嚨痛、耳仔痛、流鼻水、甚至肚屙(因為新冠其中一個病徵係會肚屙)。我都會即刻食定先。(但我自行將份量減半, 食兩粒。 我通常減半食一兩次已經有效治癒, 如果第二日都仲未好得番, 先至食返正常分量嘅4粒)

此藥最大發揮 ...
我之前買左看門口。有日係咁打乞次流鼻水,又有少少喉嚨痛。即時食左四粒。第二朝個人精神晒,喉嚨唔痛,見效x信感冒0

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]