• 瀏覽: 997,639
  • 回覆: 22
  • 追帖: 242
+807
引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-7-1 02:13 PM 發表
今天如何執法亦將既定(港安)是否可真的出現。。。
但看見警方並未雷厲風行。。。
。。。。
很想知道今天警方的部署是什麼。。。
為何不拘捕林卓狗?
11323948 11323949 ...
三白眼在乞錢, 最多係阻街同非法集結,
但如果佢叫港毒口號, 捐錢者應該都會中招

引用:
原帖由 theyuen2000 於 2020-7-1 08:54 PM 發表

宗教狂熱都有可能
聞煮豉油邪教

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-7-2 10:24 AM 發表

國泰機嘛,直接話自己走佬就俾佢上機。。。
拎過期BNO就應該諗住過到去英國佬會保護佢留佢5年。似俾人呃😏
可能用特區護照過去, 再換BNO順便申請留5年
另可能低估咗50萬獎金嘅威力

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-7-5 01:53 PM 發表

唔知㗎,人云亦云。。。
即有人話菜菜子係日本人,陳日軍係佢老母被日軍因姦成孕。。。
更有人講移民美國唔洗入籍都可以享有美國公民福利一樣。。。
河童、豆腐詩呢啲小人物,久唔攞出泥笑吓有乜所謂,who care?。。。 ...
原來叫"尋日軍" , 大家一路叫錯喇

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-7-7 01:39 PM 發表

鄉下?他們有菊花頭回鄉證嗎?
佢哋擰轉後面往下望就有一朵

引用:
原帖由 藍色多腦婆 於 2020-7-11 12:51 PM 發表

我好想佢地離開香港,又好想佢地留係香港鬱鬱而終;心腸差,真不該
呢一年大家都被迫心腸差

引用:
原帖由 bchan77 於 2020-7-19 05:23 PM 發表
各位悶悶哋可以睇下警方直播,班記者已經喺Yoho Mall玩咗個幾鐘,而家仲玩緊,一味喺商場遊走,疫情嚴重就咪俾友仔帶住走啦

https://www.youtube.com/watch?v=ipjnbtEEfHU ...

咁多黑記同曱甴堆埋一齊,病毒溫床

引用:
原帖由 杜仲 於 2020-7-19 09:07 PM 發表

想淘KN95口罩, 試左好多間都拍唔到....
其他口罩可經私集到港, KN95可能難啲,
同賣家傾吓可否改link給你付款

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]