• 瀏覽: 997,671
  • 回覆: 25
  • 追帖: 242
+807

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-17 10:11 AM 發表
李梓敬宜個後生仔 “得”,今次拍片問靚仔支唔支持“五大訴求”,個個話支持,跟手問佢地知唔知乜野係“五大訴求”,結果……
https://youtu.be/EJskOu2YYDM ...
我為左有機會時可以串班YC,我背左邊5大素球,要比佢哋更熟先唔會比佢哋拋到

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-6-20 08:18 AM 發表

雖然認罪,但無悔意,仲獲得欣賞和鼓勵的故事。

——————————————————

華盛頓與櫻桃樹

美國首任總統喬治.華盛頓(George Washington)年幼時非常 ...
細個聽這個故事時,即刻有疑問,點解要砍櫻桃樹? pat pat痕嗎?

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-20 07:35 AM 發表
大台剛報,肥佬逢話如果九月立法局選舉唔合佢意思,佢會撤消香港特殊地位!
哈!乜唔係立法就取消咩!
這個消息表面係好,但港美就無法脫軌,香港劫數還是除不了! ...
美尾上年已經吹話取消香港特殊地位,吹到今日仲講緊

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-6-26 06:05 PM 發表

今年人大都講緊深圳升格做直轄市,到時就同香港同級
呢口氣到深圳升格直轄市後就會連本帶到要香港十倍奉還
其實深圳升格直轄市落實左未?

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-6-27 09:42 AM 發表

屎忽龍?
Chevron Corporation (雪佛龍)

引用:
原帖由 oneforeall 於 2020-6-27 10:01 AM 發表

如果講汽車,應該係Chevrolet。

Chevron係石油企業。
係喎,汽車係Chervolet

引用:
原帖由 csso 於 2020-6-27 12:33 PM 發表

從電視看到,在北京已在測試利用北斗及 5G,用無人送貨車,像個行走的物流櫃!
有句說話,「細個唔讀書,大個做運輸」!遲啲連運輸都冇得做

引用:
原帖由 hh002 於 2020-6-28 01:15 PM 發表

Ching, 黑暴期間鄭氏姊妹花膠hea加埋玩神隱係事實wow, 當時我以為全香港得返警隊(事實都係得警隊力挽狂瀾), 我見到我屋企人日日晚9朝9 地上前線拚命,我屋企日日比人鬧死全家,但鄭氏姊妹花就間中出來9up扮中立想當和事老,還能相信嗎(反正我不信)?林鄭一家人好似在英國,佢本人有外國passport, 忠誠能相信嗎(反正我不信)?
我就一句,外國人不能當港官。 ...
林鄭唔係中國籍嗎?我只知佢配偶和仔係英籍,但林鄭唔係,做特首要係中國籍㗎,唔好比謠言搞亂,除非想製造謠言!

籤文點睇都似下簽呀!?
比蚊吸血,又飢餓,見到隻牛,原來鐵造,食唔到喎!

引用:
原帖由 ina_macau 於 2020-6-29 10:20 AM 發表

佢黃架喎!而且私德有虧。做呢行講因果報應。越係靈既越報得應。真係有料睇到天機既多數都低調。
我只知幫人做風水的,越係神棍就越作業!有料嗰啲會驚幫到一個本來冇福的人做風水,而令自己作業。

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-6-29 10:23 AM 發表

我唔識解籤, 不過前2句似係話以前鬼佬係香港割羊毛無往不利, 後2句就解今次撞著阿爺出手, 鬼佬只有敗走麥城
支簽問香港經濟,所以要以香港經濟的角度去解,唔應該用外國對香港經濟的影響去解,因為支簽唔係幫鬼佬問。

引用:
原帖由 柏垟 於 2020-6-29 12:11 PM 發表

北帝表示祂只懂抗疫,經濟....我懂條鐵呢!

https://youtu.be/q5xPN9ob4_k
咁就要問吓風水李,點解去問北帝經濟

引用:
原帖由 Moon1227 於 2020-7-2 07:04 PM 發表
今日收到嘞!

無論印刷同材質都係上等貨(只係我提供果幅圖太低解像度 )

拿拿淋再用特價優惠訂多兩款(特登去揾4K圖, 可惜得D日本動漫有好靚嘅4K圖, 那兔果邊只揾到D中等質素嘅圖)

一個雙面數碼印刷抱枕 + 一個手機軟殼內裡絨面防震防滑, 只係¥34.8 (淘寶只係訂一個單面印刷抱枕都已經呢個價)

...
有冇link? thanks

引用:
原帖由 alipaopao 於 2020-7-3 12:12 AM 發表
到底2020年是個怎樣的年,內地瘋傳貴州威寧有龍叫,或者今年是個不平凡的一年!
龍叫是假的,2018年老虎叫的視頻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]