• 瀏覽: 997,774
  • 回覆: 15
  • 追帖: 242
+807
報到

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-17 09:05 AM 發表
曾國衞話去年區議會排隊投票方式不理想,無理由因為排隊剝奪老弱人士投票權,佢承諾立會選舉將會增設老弱孕婦排隊專線。
直頭差到無朋友啦

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-17 03:36 PM 發表
YC 話三哥軍隊獲授權向中國開槍,鬼死咁開心 有時,真係唔明佢地點解開心,唔通中國軍隊無槍
仲有,YC 可能仲未了解阿爺特性,就係阿三以決定幾時開第一槍,但幾時可以開最後一槍的決定權絕對同阿三無關係! ...
當時搞反蒙面法,班yc話改信伊斯蘭教
到地主家班黑人 can't breathe ,佢地又話stand with US
而家又撐阿三

乜班yc咁重口嘅

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-18 07:22 PM 發表
Portland 又成立了自治區 (俄勒崗州最大城市)
祝福美國的“美麗風景區“越來越多

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-19 03:46 PM 發表
同樣是 Portland,另一座華盛頓像倒了!現在的美國,不再是黑白之爭,而是建制和非建制之爭!會打嗎?慢慢看!
漁港先有紅燒獅子頭,然後有新冠殺到
地主新冠後再燒老實櫻桃樹,跟住會爆d咩呢

有d嘢,唔好唔信邪

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-6-19 03:59 PM 發表

嗰棵係櫻桃樹
係wor……成日將佢同另一個故仔mix左一齊tim

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-6-22 02:16 PM 發表
睇片,聽講係孟加拉搞的!笑死!但亦反影印度洋形勢!

影片
睇唔到bor

其實大家要睇下西遊記啦
孫悟空被壓左幾百年
然後,被安排同唐三藏去取經
一開始,悟空係唔聽唐僧話嘅
到後來觀音賜左個金剛箍比唐僧
悟空先慢慢聽話嘅
唐僧有無每篇章都唸緊箍咒呢
係無嘅,不過悟空聽聽話話
最後順利得道成佛

而家另外一隻漁港動物又再被戴上金剛箍
係咪就代表要時時刻刻唸咒呢,又唔係嘅,自己醒水咪唔洗囉
不過,記得wor,緊箍咒唔係淨係得林師太識,觀音識,北天門嘅大佛都識

引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2020-6-22 04:17 PM 發表

偷食潘桃條數唔駛找?
大閙天庭條數唔駛找?
老孫都要罰踎左500年先俾個箍佢重獲自由
果9000隻曱甴呢?
找數當然要,不過唔係唸咒
而且係識唸咒嘅人嚟講,
找數嘅係果d昆蟲,
漁港動物嘛,好快d跟 林師太 去“帶路“取經啦,再唔聽話,唸咒so easy

引用:
原帖由 太大星 於 2020-7-5 08:24 AM 發表

英文版好似喺7月3號刋憲
已經委任左頭一批法官了,鬼佬no say

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-7-5 08:17 PM 發表
尼泊爾軍人係勇猛的,阿三又損兵折將了!

應該係阿三連啹咖兵都打唔贏,點打天朝

引用:
原帖由 阿蓋達 於 2020-7-8 12:52 AM 發表

我老虎最近迷上了蔡徐坤 經常聽佢嘅歌 睇佢嘅綜藝節目 逢星期五等直播 搞到我普通話(聽)水平都提高了不少
雞你太美

如果,只係如果

某個反叛嘅漁港,喺事實被封嘅情況下,搞唔掂一隻病,而醫療體系被接管啦,咁醫療要接管就要加上封閉小區,咁當然就要限制某d人出入。

另外因為咁,投票呢d唔係最緊急嘅就等下先啦,人命關天呀…有真空,唔怕,委任住d人頂住先啦

咁又因為咁嘅關係,某d戴假髮嘅人就可以如佢地願,唔洗do啦

咦…咁一下子咪又去左三個毒瘤囉

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-7-19 10:35 AM 發表

呢個劇本正呀
被大叔喺馬兄嘅貼度翻牌子

引用:
原帖由 太大星 於 2020-7-19 03:52 PM 發表

其實何其中一張海報(一大三小)已說明只推何入立法會,新界西有九席,現在的形勢建制攞四席已達標,另外工聯會及民建聯各一席,新民黨第四席。

三小參與選舉係可以用候選人的身份繼續插爆反對派。 ...
新西,2016年係DAB 2席(梁陳),工記 1席(麥)鄉事 1席(何)+當時仲係新民嘅田 1席,今屆力保4席,當然係無田份啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]