• 瀏覽: 997,473
  • 回覆: 7,252
  • 追帖: 242
+807
引用:
原帖由 三級警司 於 2020-6-16 22:07 發表

那些拳銃沒用,要步槍
https://i2.wp.com/blog.cheaperthandirt.com/wp-content/uploads/2018/04/arx160-1.jpg?fit=750,396&ssl=1
這個是大秦的貨,可以訂造5.8x42mm版本嗎?

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-6-16 10:29 PM 發表

這個是大秦的貨,可以訂造5.8x42mm版本嗎?
不如用九五式

先報到,支持馬兄

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-6-16 10:12 PM 發表

師兄,哩張係可遇不可求嘅歷史圖片,好有意義,時間地點要清楚記錄,好好保存。

彩虹唔係好突出,原相執吓色彩飽和度同調暗少少,應該靚好多。

11270782 ...
呢張正呀

路過支持

生劏曱甴,刻不容緩

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-6-16 10:12 PM 發表

師兄,哩張係可遇不可求嘅歷史圖片,好有意義,時間地點要清楚記錄,好好保存。

彩虹唔係好突出,原相執吓色彩飽和度同調暗少少,應該靚好多。

11270782 ...
我影相真係麻麻地,多謝師兄賜教。之不過見到呢個moment覺得好正,好有意思,所以喺眾多高手面前班門弄斧,要跟你哋多多學習

支持

報到+Support

「國安法將會是香港重新回歸的基石,政府將會係香港重新發展的地基。有了完整的基石和地基,香港整體就有望重新發展,有望再利用香港的資源重新融入大灣區再次貢獻國家。」

馬兄這段話於中港而言足足遲了廿多年,想當年1997年7月1日,全港全國那種熱烈歡迎及熱血的心情迎接這個大日子,而國安法根本就應跟隨基本法而至,但競然係(無)!
英國政府那種邪惡之心,使今時今日香港萬劫不復、同根同生的港人撕裂敵對,實是可恥可恨!!!
若有朝一日天朝光復,中華再盛,鬼子佬再為我華夏臣奴,今天一切之苦亦是值得的。。。
天佑中華!

繼續支持馬兄好帖!!!!!!

繼續支持馬兄新貼。

排到第六版內,算好成績😀

引用:
原帖由 dorachicken 於 2020-6-16 10:01 PM 發表

又要開香檳
如果可以判 毒果X 死刑, 真係要去食餐好架

引用:
原帖由 小查理 於 2020-6-16 09:39 PM 發表
報到,我影到雨後彩虹同埋好鐘意個構圖,上面彩虹再加上國安法嘅宣傳牌
師兄拍得好

支持馬兄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]