• 瀏覽: 997,635
  • 回覆: 7,252
  • 追帖: 242
+807
引用:
原帖由 andysan4 於 2020-7-1 01:49 PM 發表

係, 可能想名留青屎

引用:
原帖由 ina_macau 於 2020-7-1 01:50 PM 發表
🥰🥰
今日最想見被拘捕者係佢

引用:
原帖由 ina_macau 於 2020-7-1 08:29 AM 發表

我覺得佢氣勢返晒黎。不過我都唔希望佢再做啦,如果佢真係一個好特首,學大叔講既愚港人唔配有個好特首。
我反而想林鄭連任!
昔日黑暴垃圾橫行,廢物泛民阻頭阻勢!林鄭背著千斤重擔都無怨無悔咁為香港祖國而行!
今日香港重光,烏雲盡去,青天再臨!林鄭值得享受萬民擁戴既光環!!

引用:
原帖由 ina_macau 於 2020-7-1 13:50 發表
🥰🥰
國安法之下,就算裁判法院都已經可以判無期徒刑,等睇戲

今天如何執法亦將既定(港安)是否可真的出現。。。
但看見警方並未雷厲風行。。。
。。。。
很想知道今天警方的部署是什麼。。。
為何不拘捕林卓狗?

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-7-1 02:13 PM 發表
今天如何執法亦將既定(港安)是否可真的出現。。。
但看見警方並未雷厲風行。。。
。。。。
很想知道今天警方的部署是什麼。。。
為何不拘捕林卓狗?
11323948 11323949 ...
三白眼在乞錢, 最多係阻街同非法集結,
但如果佢叫港毒口號, 捐錢者應該都會中招

引用:
原帖由 Herme 於 2020-7-1 02:20 PM 發表

三白眼在乞錢, 最多係阻街同非法集結,
但如果佢叫港毒口號, 捐錢者應該都會中招
妖,香港警察仲未學識。。。
用大聲公講所有現場人士即刻離開包括記者!!!
否則將進行拘捕,包括記者,依家倒數10、9、8。。。。衝)
擔保以後無記者行埋去!!!

引用:
原帖由 andysan4 於 2020-7-1 01:49 PM 發表

香字右上邊勁細寫住 *不要* 挑戰法例

硬係爭啲嘢,阿爺應該指派特區政府,香港特區政府境內(最好係無人孤島)特設國安法監獄/拘留所/改造營之類⋯凡觸犯國安法,甚至有懷疑者,一律轉送此高度設防孤島監獄,監禁/拘留/審判期間,不准任何人探視。此監獄外圍應由駐港解放軍部隊負責保安。

起碼咁樣先有壓迫感吖嘛

嗱,以前港英年代,紅鬚綠眼要砌人生豬肉,就算無證無據咬唔入,最後一招*未能通過人格審查* 。此法將眼中釘打落無間地獄,生人勿近。

引用:
原帖由 dorachicken 於 2020-7-1 02:27 PM 發表

埋鳩得佢咩~
拖上大陸啪咗先算

引用:
原帖由 dorachicken 於 2020-7-1 02:27 PM 發表

打唔甩的,有中英對照,死硬

引用:
原帖由 tigerg 於 2020-6-30 11:20 PM 發表
毒果可隨時拉得

仲有香港電台

引用:
原帖由 scottiehong 於 2020-7-1 02:28 PM 發表
硬係爭啲嘢,阿爺應該指派特區政府,香港特區政府境內(最好係無人孤島)特設國安法監獄/拘留所/改造營之類⋯凡觸犯國安法,甚至有懷疑者,一律轉送此高度設防孤島監獄,監禁/拘留/審判期間,不准任何人探視。此監獄外圍應由駐港解放軍部隊負責保安。

起碼咁樣先有壓迫感吖嘛

嗱,以前港英年代,紅鬚綠眼要砌人生豬肉,就算無證無據咬唔入,最後一招*未能通過人格審查* 。此法將眼中釘打落無 ...
大嶼山西南,  珠海某島
漢奸更新中心

引用:
原帖由 scottiehong 於 2020-7-1 02:28 PM 發表

起碼咁樣先有壓迫感吖嘛

嗱,以前港英年代,紅鬚綠眼要砌人生豬肉,就算無證無據咬唔入,最後一招*未能通過人格審查* 。此法將眼中釘打落無 ...
嗯,好提意。。。
東龍島都係唔錯嘅選擇。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]