• 瀏覽: 47,819
  • 回覆: 478
  • 追帖: 4
中印兩國近日關係緊張,印度軍方周二(16日)證實,一名軍官及兩名士兵在拉達克地區與解放軍衝突時陣亡。

大單野!中印開拖印軍有人死阿叉話呢啖氣點吞

外媒話老解5死11傷

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200616/bkn-20200616160558444-0616_00952_001.html

熱賣及精選
希望兩邊克制,個市升緊...

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-6-16 04:20 PM 發表

中印兩國近日關係緊張,印度軍方周二(16日)證實,一名軍官及兩名士兵在拉達克地區與解放軍衝突時陣亡。

大單野!中印開拖印軍有人死阿叉話呢啖氣點吞

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200616/bkn-20200616160558444-0616_00952_001.ht ...
係咪又爭可樂飲?

地球...... 麻 麻 地 !!
引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-6-16 04:21 PM 發表

希望兩邊克制,個市升緊...
通常都係三哥先玩偷襲,最後都係畀老解打到口腫面腫。

之前撩人, 結果被KO

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-6-16 04:24 PM 發表

係咪又爭可樂飲?
老解今期飲喜茶

上次打到解放軍落單士兵半死,仲拍片玩野,宜家大陸還拖了。不過我覺得係印度佈局引大陸出手,可能8國聯軍真係會出現。

中國依家真係四面受敵

我關心解放軍多啲,印軍死幾多話之你

香港曱甴要送頭, 我哋又點會拒絕呢; 三哥印度咖哩 為美國送頭 獻給中國, 咁唯有 成其所願, 殺一儆百。

一奏朝驚裂國瘋 八方阿斗挺哥窮
秦城拿下亡國賊 氣煞主宮臉何容
陣前失掉狼嘶嚎 圍城只有外著湧
迢迢千里洋城箭 和平背后盡張弓
青山依舊長城在 歷盡奸雄血濺濃
往昔三桂扶清帝 如今小將畫葫樽
百載沉鬱洋人弄 奴兒倒豎扮裝蔥
觔斗翻起亡國夢 數典忘祖己技窮
引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-6-16 04:29 PM 發表

上次打到解放軍落單士兵半死,仲拍片玩野,宜家大陸還拖了。不過我覺得係印度佈局引大陸出手,可能8國聯軍真係會出現。
中國附近除左北韓仲有邊個可以幫拖

引用:
原帖由 香江大才子 於 2020-6-16 04:30 PM 發表

中國依家真係四面受敵
一早預咗八方圍攻啦...老共未驚過

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-6-16 04:29 PM 發表

而家既中國先唔怕...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香江大才子 於 2020-6-16 04:35 PM 發表

中國附近除左北韓仲有邊個可以幫拖
俄羅斯其實信唔過,宜家最壞打算係出核武全世界一齊game over。不過中國一推d核武出黎,大家應該會停一停,諗一諗。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-6-16 04:31 PM 發表

我關心解放軍多啲,印軍死幾多話之你
印軍同曱甴一樣
死2個當一雙

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯
提示:支持鍵盤翻頁左 右