• 瀏覽: 51,347
  • 回覆: 6
  • 追帖: 3
+41
引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-6-16 04:29 PM 發表
上次打到解放軍落單士兵半死,仲拍片玩野,宜家大陸還拖了。不過我覺得係印度佈局引大陸出手,可能8國聯軍真係會出現。
而家既中國先唔怕...

引用:
原帖由 香江大才子 於 2020-6-16 04:35 PM 發表

中國附近除左北韓仲有邊個可以幫拖
反中白痴成日以為自己可以FF死大陸...

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-6-16 05:19 PM 發表

大陸好,即係華人好,華人好,即係你好、我好、大家好!
西方好,即係白人好,白人好,即係我唔好,得你好!
中國好, 都想大家一齊好...
西方好, 唔會想你都好...

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-6-16 05:28 PM 發表

的確係咁,因為你好左,咪會黎搶資源囉!點可以比你好?
你唔好,隨時佢重可以賣武器、賣科技!
西方步步高升,東方節節敗退! ...
只係睇過去, 西方發展左咁耐, 點解世界仲有咁多貧窮國家?即係佢地跟本唔會幫其他國家改善生活...

相返有d國家好地地就會出現西方插手既革命,但無一次革命係會好過之前...

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-6-16 05:38 PM 發表

西方就係習慣性要當其他人做奴隸,如果你同佢一樣咁高,佢就唔可以再為所欲為。
唯一容許你搞民主自由,比西方資本統治生活,但都係會用金融方式去略奪你的財富。
鬼叫你渣咩?
所以親西黃絲大多都係出自自私心理而親西,希望世世代代可以壓著其他人,高人一等地驕傲活著。 ...
我認為親西黃絲只因蠢, 無其他...

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-6-16 05:46 PM 發表

肯定無咁簡單!
一係比西方洗左腦,一係自私為左自己利益,一係收左美國黑金。
主要係洗腦, 就係因為因為蠢所以被洗腦...

為利益都有, 不過不是主要...

引用:
原帖由 Thunderbear 於 2020-6-16 07:31 PM 發表

你應該諗多咗,全部都係自私精
死嘅永遠係民,領導係唔會有事
今次疫情比一比, 西方真係比下去, 死都要復工...

中國起碼會顧及人命多d...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]