• 瀏覽: 24,708
  • 回覆: 184
美國總統特朗普上任以來,對華態度強硬,挑起中美貿易戰,惟有報道指出,中方其實支持特朗普連任,做多4年。這種想法主要基於地緣政治考量,因不管誰當總統,中美緊張關係都難改善,而特朗普治下的美國與盟友關係差

有侵侵咁嘅高質治國方法,中國當然十分支持佢啦。

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2671490?r=cpstni

當然, 至少一個正在脫離二行成象格的人繼續帶領你露眉, 你露眉就屎得!

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中

回覆 引用 TOP

中俄都支持川建國同志

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-6-16 01:46 PM 發表

美國總統特朗普上任以來,對華態度強硬,挑起中美貿易戰,惟有報道指出,中方其實支持特朗普連任,做多4年。這種想法主要基於地緣政治考量,因不管誰當總統,中美緊張關係都難改善,而特朗普治下的美國與盟友關係差

有侵侵咁嘅高質治國方法,中國當然十分支持佢啦。

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2671490?r=cpstni ...
agree 有侵侵咁嘅高質治國方法

拜登甘老,又係扯線公仔,
起碼侵侵可以,吾講果句都講

不要太過計較得失,人生就是不完美,留丁點童心來品賞快樂吧!
                    常常不快樂的你,諗多左呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往粗野的樓主 於 2020-6-16 01:53 PM 發表

中俄都支持川建國同志
神助攻,協助華為成銷量第一,

拉近中美經濟差距..

中國當然支持川同志...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
根本邊個做總統會搞事
咪天真

西人有可口可乐,佢有可防可控
oh 講呢d,
美媒盡在民主檔控制之下  又一證明  

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。
好心射掂衛星上太空先嘞,美政事做你們理嘅咩 

西人有可口可乐,佢有可防可控
肥普執政最大特色:  唔做世界警察, i.e.較少出兵打仗 .... 比起經濟封殺, 呢樣更符合中國利益

所以 "中國希望特朗普連任" 唔出奇

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。

回覆 引用 TOP

1時話大陸唔想佢做, 怕佢對華強硬......
1時就話大陸想佢連任

dklm………..大包圍點都中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-16 02:07 PM 發表

好心搞惦個bno 先啦, 香港既事到你地理咩...

一早講支持傻侵,選個正常既就弊!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-16 02:07 PM 發表

講下都唔得咩,言論自由嘛。

回覆 引用 TOP

引用:

好心你唔識都Google吓~ 中國第一枚衛星成功射上太空你都未出世呀~柒頭!🤭

支持特朗普連任 美國警察軍隊好快解散

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]