• 瀏覽: 6,197
  • 回覆: 63
引用:
原帖由 chowcn 於 2020-6-16 08:24 AM 發表
港版國安法必定做到嚴謹滴水不漏

從近日中方官員言論,我估計港版國安法部份涉及國家機密的罪行會由內地法庭審理,在內地服刑,刑罸包括死刑。

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200616/00184_010.html ...
首先,有d豬西以為真係佢話事呀!
建議呀?聽過喇!Reject左!無你事啦!精彩呀,受啦!

聽講係大陸打完靶會有人割低死囚嘅器官去賣,唔知亂港四人幫打完靶嘅器官仲用唔用得

總之信唔過香港班法官啦

大劣屍公會收皮啦

對香港未嚟好慨就支持,管渠點樣?苟延殘喘慨跳樑小丑也已上了黑名單

簡單問句,大律師公會是否反對香港國安法?
樓主,你是否反對香港國安法?

國輪功:國安大法好!

香港知識份子永遠都係一副高高在上、狗眼看人低的姿態

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2020-6-16 11:56 AM 發表
港區國安法係泛民,黑暴,曱甴,黃絲求返嚟嘅,恭喜恭喜,所謂求仁得仁,中國成語好使好用
真係唔好當班泛民黑暴冇L用,雖然佢地真係冇L用,今次係佢地成功爭取國安法,應記一功

引用:
原帖由 chowcn 於 2020-6-16 04:49 PM 發表
聽講係大陸打完靶會有人割低死囚嘅器官去賣,唔知亂港四人幫打完靶嘅器官仲用唔用得
餵豬

不是悲觀,泛民取35+有機的,百份五十年青人投佢地票,洗晒腦,不然中央冇咁快出國安法。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-6-16 08:29 AM 發表
如果中國冇審判權,立咗國安法同冇立冇乜分另,大陸會唔會咁蠢?
明顯香港法律攪唔掂呢班PK, 還用香港法律, 咁立條國安法來托咩?

引用:
原帖由 peter925 於 2020-6-16 09:10 AM 發表
明顯國安法效力比香港23條實際有用。
仲正!

引用:
原帖由 殘廁小美媚 於 2020-6-20 06:36 PM 發表
不是悲觀,泛民取35+有機的,百份五十年青人投佢地票,洗晒腦,不然中央冇咁快出國安法。
佢地忍多幾年,天下佢地

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]