• 瀏覽: 23,219
  • 回覆: 275
+6
引用:
原帖由 bambi1 於 2020-6-15 02:58 PM 發表
同香港一九樣,一有事就鬧警察暴力,係最 easy 嘅。又唔諗下班暴徒幾冇人性?唔通好溫柔咁叫班暴徒唔啦,收手啦,乖啦,返屋企啦,咁呀?互動㗎嘛,你唔暴動,警察都唔想用武力㗎。 ...
PK老尾針唔拮到肉唔知痛

有糸唧。人人有槍。自己保護自己就得啦。

有事味自己私了囉。吾使警察😂

引用:
原帖由 charlir2005 於 2020-6-15 03:02 PM 發表
美國就快進入無警時分

美麗的風景線發展成風景區

人人有槍,又冇警察。看電視劇美國黑幫好利害,有南美幫,意大利黑手黨,中國福靑幫,台灣竹聯幫,日本山口組,還有細小幫派,反西斯主義,邪教。嘩美國隨時內戰!移民去中國最安全

引用:
原帖由 危機 於 2020-6-15 03:35 PM 發表
警察郁D就開槍殺人
美國的民主大國你哋好撚嚮往嘅。

引用:
原帖由 赤共 於 2020-6-15 04:02 PM 發表
一巴打落香港啲黑警塊面度
你條友有冇睇內文㗎?人哋警察辭職係因為不滿政府不支持,唔係因為內疚

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2020-6-15 03:58 PM 發表
支持全國所有黑警齊齊劈炮,可以為當地庫房大慳一筆
望你個仆街屋企俾人入屋搶錢兼姦全家。

引用:
原帖由 st105 於 2020-6-15 04:05 PM 發表
有糸唧。人人有槍。自己保護自己就得啦。

有事味自己私了囉。吾使警察😂
黃屍的理想世界🤣🤣

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2020-6-15 03:12 PM 發表

冇警察仲有國民警衛軍仲有軍隊
係喎!全部過檔去做國民警衛軍,可以更隨意用暴力👍🏻

引用:
原帖由 lahuhu 於 2020-6-15 04:07 PM 發表

你條友有冇睇內文㗎?人哋警察辭職係因為不滿政府不支持,唔係因為內疚
我懷疑佢唔識中文字🤭

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-6-15 01:53 PM 發表
美國有黑人遭白人警員跪頸致死,事件觸發各地大規模示威抗議警暴和種族主義,案發城市明尼阿波利斯市(Minneapolis )更計劃解散警隊。明尼阿波利斯市警隊或爆發離職潮,最少7名警員不滿沒有警方及市政

美國果真自由,沒有了警察,將會實現自由自在地生活的理想?

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2670315?r=cpstni ...
沒有警察的美國,樂見四處槍劫丶殺人丶強姦⋯⋯的自由,最終要軍隊大殺平民百姓。美麗的風景線再現。

俾槍警察又唔俾人開😂,美國警察開慣槍殺人的,依家話要告謀殺,美警仲點做啊😂,對美警是左右做人難

期待美國所有警察辭職........美麗風景線不斷出現

美國做乜都被大陸同香港比下去, 侵侵真係好唔掂!

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-6-15 02:03 PM 發表
政府都唔撐警隊,為免執法時無端負上刑責,畀我就會放軟手腳,話鳩之佢亂啦,唔抵得頸嘅,索性劈炮唔撈
咪係, 警察比暴徒打死無保障, 唔小心打死D暴徒, 就即刻比政府出賣,
所以點會仲有人幫你維護法紀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]