• 瀏覽: 2,822
  • 回覆: 51
會係一個毫無意義既中國
只會令更多人移民

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-14 02:07 PM 發表

1921年前,地球並冇呢個共產黨 喎!

不過我真心 建議 14億 響共產黨倒臺嘅時候 殉黨!

因爲佢地都係由共產黨繁殖出來, 地球從來都冇需要過呢 14億囉! ...
點解你仲未食藥 定係食藥都唔會好 真係慘 咁嚴重嘅精神病 都係冇得醫㗎啦

請你聽真話,你真係有啲問題㗎!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-14 02:11 PM 發表

咁快講呢D嘅
我幫緊你呀 如果有精神病 國安法之下都唔會拉你 最多捉你去醫病 如果冇病好似你咁講嘢 祝你去關塔那摩監獄呀

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-14 02:07 PM 發表

因爲佢地都係由共產黨繁殖出來, 地球從來都冇需要過呢 14億囉! ...
你不如貼自己個樣出黎啦

引用:
原帖由 rrt202 於 2020-6-14 02:02 PM 發表
會係一個毫無意義既中國
只會令更多人移民
而家仲唔夠大陸移民? 
呢個世界周圍都係華人都唔心息

你認為如果中國既管治變到好似日韓台灣甚至歐洲加拿大咁 ,會更多中國人流亡海外?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-14 02:17 PM 發表

我嘅問題咪就係 響班中華人民共和國人 面前 堅持講真話囉!
請你聽真話,你所講嘅嘢全部冇用,我只係當你係個小丑玩下。

引用:

你好騷啊,
讓我看看你的帥照,看看靚唔靚仔

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-14 02:33 PM 發表

真話 對中華人民共和國人 當然冇用
你“請你講真話”那個號呢?封了?
怎么不敢用那個號啊?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-6-14 02:33 PM 發表

真話 對中華人民共和國人 當然冇用
請你聽真話,中國生產嘅產品,全世界都用緊,所以我唔明白點解你會覺得中國人冇用囉!

請你聽真話,你呢個小丑多謝你帶給我歡樂,下線啦,你繼續喺度,發洩啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]