• 瀏覽: 29,300
  • 回覆: 329
  • 追帖: 1

06月13日(六) 12:13   
中美關係近日因新型冠肺炎疫情和「港版國安法」再起波瀾。美國政治新聞網站Politico周五(12日)報道,美國國務卿蓬佩奧計劃在夏威夷與中國官員會面,但行程尚未確定。
報道引述兩名不願透露身份的消息人士,指蓬佩奧正「悄悄地」策劃此次行程,但所有安排尚未確定。報道未提及任何會面日期、以及蓬佩奧期望與哪一位中方官員會面,國務院與中國駐美大使館未有回應。
窮背咬,瘋狗叫完,又變死狗,

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200613/mobile/bkn-20200613121342617-0613_00972_001.html

美國國務卿又想奶共???
引用:
原帖由 59804774 於 2020-6-13 01:00 PM 發表

?20200613123051

06月13日(六) 12:13   
中美關係近日因新型冠肺炎疫情和「港版國安法」再起波瀾。美國政治新聞網站Politico周五(12日)報道,美國國務卿蓬佩奧計劃在夏威夷 ...

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
呢條死肥L咁9憎中國, 應該冇乜嘢好傾.

冷對待就可以. 無謂花精神, 由得他自討沒趣.

莫聽穿林打葉聲, 何妨吟嘯且徐行, 竹杖芒鞋輕勝馬, 誰怕 ? 一簑烟雨任平生. 料峭春風吹酒醒, 微冷. 山頭斜照卻相迎, 回首向來蕭瑟處, 歸去, 也無風雨也無晴.
自己想離開美國本土避疫?
又唔想响屋企被老婆叫洗碗?

回覆 引用 TOP

中美關係緊張,都係侵侵製造出黎

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
係都黎香港旺角亞皆老街傾啦

肥馮咁硬淨,對今次會面不存厚望

如果我係中國官員,我第一個唔會見佢囉

等佢去到,中國官員先至話唔想見

引用:
原帖由 仰望高山 於 2020-6-13 01:17 PM 發表

肥馮咁硬淨,對今次會面不存厚望
有冇呢個會晤都成問題,呀爺都冇人表過態!

回覆 引用 TOP

仲有乜好傾,面已擘

回覆 引用 TOP

大陸官員唔見佢先係上策。

回覆 引用 TOP

制栽中國官員又要求見面。玩嘢又要大作文章,見唔見都造謡文章。強姦佢老謀又話佢老某唔喜歡佢。

回覆 引用 TOP

佢都就無得做啦,擦乜q野

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]