• 瀏覽: 31,925
  • 回覆: 329
  • 追帖: 1
+3
全部都未定,講乜都行啦,嘥氣。

揾張三豐去傾就可以了

都話美國打都唔會走架啦,靜雞雞去求和
一個靠打仗印錢托市QE發債為生既國家
有咩條件同實體經濟講條件吖

背後靜悄悄扮契弟求中國提供協助?

引用:
原帖由 59804774 於 2020-6-13 01:00 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200613/photo/bkn-20200613121342617-0613_00972_001_01b.jpg?20200613123051

06月13日(六) 12:13   
中美關係近日因新型冠肺炎疫情和「港版國安法」再起波瀾。美國政治新聞網站Politico周五(12日)報道,美國國務卿蓬佩奧計劃在夏威夷 ...
呢係L樣,啋佢on9.

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-6-13 01:06 PM 發表
美國國務卿又想奶共???

去美國求見,舔美成份更高

傾還傾,國安法必須將香港漢奸走狗剷除

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-6-13 01:07 PM 發表
呢條死肥L咁9憎中國, 應該冇乜嘢好傾.
套用一句話:憎中國是工作,通中共是生活 !

最近美股跌到咁,點都要放下啲好消息出黎吧。

引用:
原帖由 59804774 於 2020-6-13 01:00 PM 發表

?20200613123051

中美關係近日因新型冠肺炎疫情和「港版國安法」再起波瀾。美國政治新聞網站Politico周五(12日)報道,美國國務卿蓬佩奧計劃在夏威夷 ...
強國頂唔順又要面子,死死氣去夏威夷做枱底交易,呢啲先真正叫賣國啊~

引用:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200613/photo/bkn-20200613121342617-0613_00972_001_01b.jpg?20200613123051

前中情局局長! 破壞人哋嘅國家就經驗豐富! 搞好關係, 香討的師兄都叻過佢呀

知道特朗普就死前 乃共拎著數

引用:

?20200613123051

其實美國佬手法,大陸近年都摸透咗不少了。
每次都係拎幾個籌碼嚟刺激下你,例如:台灣問題、對台軍售、香港問題、藏獨疆毒等,久不久就會出手嚟騷擾下你,等你紥紥跳,跟住就對中國予取予攜。
可笑的是,每每都得手。
但這情況近年有變,新一代中國領導人,似乎已摸透咗老美呢個策略,自從雞侵玩貿易戰,開頭都未仲係,搞下搞下,直頭都唔想同你傾,反正都係嘥時間同精力,中國態度而家似乎有點做對了,要帶點冷漠,愛理不理的樣子,鬼佬才會知,咁樣並不是每次都得手的,澳洲會係第一個出頭鳥,跟住可能係紐西蘭同英國,講到底,美佬都仲係最後一個,其他冇實力的,都係排最前面了。

舔美???  咁點解唔直接去白宮???點解要高貴嘅美國國務卿飛去 Hawaii ???
引用:
原帖由 u6968078899 於 2020-6-13 01:41 PM 發表

去美國求見,舔美成份更高

美國精神[病]

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]