• 瀏覽: 2,457
  • 回覆: 30
以後見人聚集,就直接射閃光震憾彈,佢哋訓低晒之再派速龍衝去拉晒佢,有幾多拉幾多,見一次射一次拉一次,包保一下子可以拉萬幾人

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2020-6-12 10:08 PM 發表
以後見人聚集,就直接射閃光震憾彈,佢哋訓低晒之再派速龍衝去拉晒佢,有幾多拉幾多,見一次射一次拉一次,包保一下子可以拉萬幾人
用呢個方法唔錯,肯定曱甴唔敢四週去。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-6-12 10:09 PM 發表

用呢個方法唔錯,肯定曱甴唔敢四週去。🤣🤣🤣
咁又唔用?

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2020-6-12 22:31 發表

咁又唔用?
算吧啦…
港警軟手軟腳,見血就可能頭暈

用閃光彈嘅話 有人會暫時失明 如果驚慌之下亂跑 好容易出現人踩人 好容易有死亡個案 若果有斜路嘅地方 就更加危險 冇警察想殺示威者 只係想拘捕 如果閃光彈用喺理大或者中大 裏面全部暴徒 咁就唔怕用

不用,吊銷中華人民共和國國藉便可

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-6-13 12:08 AM 發表
用閃光彈嘅話 有人會暫時失明 如果驚慌之下亂跑 好容易出現人踩人 好容易有死亡個案 若果有斜路嘅地方 就更加危險 冇警察想殺示威者 只係想拘捕 如果閃光彈用喺理大或者中大 裏面全部暴徒 咁就唔怕用 ...
要成功止暴制亂,就要有殺錯冇放過。暫時失明就係個好機會,趁佢亂攞佢命,速龍一下子全軍衝去拉得幾多得幾多,repeat幾次起碼一日內拉到萬幾人。相信咁行動一日成功過去一年。況且閃光彈唔近射/直射人,唔會物理傷害。況且唔係現場出現,就唔駛面對呢啲風險。

引用:
原帖由 褲浪白條 於 2020-6-13 12:10 AM 發表
不用,吊銷中華人民共和國國藉便可
要吊銷一早吊咗啦

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-6-13 12:08 AM 發表
用閃光彈嘅話 有人會暫時失明 如果驚慌之下亂跑 好容易出現人踩人 好容易有死亡個案 若果有斜路嘅地方 就更加危險 冇警察想殺示威者 只係想拘捕 如果閃光彈用喺理大或者中大 裏面全部暴徒 咁就唔怕用 ...
試想像下警方批准一次大遊行,去到差唔多100萬嘅時候封晒成條遊行路線所有出入口,再由各個出入口狂放催淚彈閃光彈胡椒彈再拉得幾多得幾多,由各個出入口放+拉到遊行路線中心,一下子拉差唔多100萬黃絲,全部48個鐘,包保100%成功止暴制亂

警察有心放人走,其實四面包抄,壓迫封鎖,啲人9成9走唔甩…之前都見過班人被差人前後追趕,幾十人連記者夾咗係中間走唔甩

引用:
原帖由 黃金肥牛 於 2020-6-13 03:36 AM 發表
警察有心放人走,其實四面包抄,壓迫封鎖,啲人9成9走唔甩…之前都見過班人被差人前後追趕,幾十人連記者夾咗係中間走唔甩
一早就應該咁做,等警方批准黃絲一次大遊行,去到差唔多100萬嘅時候封晒成條遊行路線所有出入口,再由各個出入口狂放催淚彈閃光彈胡椒彈再拉得幾多得幾多,由各個出入口放+拉到遊行路線中心,一下子拉差唔多100萬黃絲,全部至少48個鐘,包保100%成功止暴制亂

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2020-6-13 02:24 AM 發表

要吊銷一早吊咗啦
要放閃光彈一早放咗啦

引用:
原帖由 褲浪白條 於 2020-6-13 07:12 AM 發表

要放閃光彈一早放咗啦
咁真係放咗嘛
問題係要大量放,次次放,放到冇人為止

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2020-6-13 04:53 AM 發表

一早就應該咁做,等警方批准黃絲一次大遊行,去到差唔多100萬嘅時候封晒成條遊行路線所有出入口,再由各個出入口狂放催淚彈閃光彈胡椒彈再拉得幾多得幾多,由各個出入口放+拉到遊行路線中心,一下子拉差唔多100萬黃絲,全部至少48個鐘,包保100%成功止暴制亂 ...
可能得

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]