• 瀏覽: 5,710
  • 回覆: 121
+21
馬鞍山去年11月發生一名男子被政見不同者「私了」事件,受害人被淋易燃液體點火嚴重燒傷。今日上午有市民用行為藝術方式抗議事

有意思!流膿牆完全被比下去!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200610/bkn-20200610102333704-0610_00822_001.html

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-10 12:01 PM 發表
比路人吐口水點算
笠個玻璃罩丫
已有人帶只🐶去殊殊
淋多次燒多次囉,唔聽你地話梗係燒佢啦,唔通同佢講人權咩

傻鳩一碌,扮行為藝術

市民馬鞍山擺設火燒男人形公仔,
行為藝術抗黑暴!

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2020-6-10 01:34 PM 發表
市民馬鞍山擺設火燒男人形公仔,
行為藝術抗黑暴!
「反黑暴」文宣進步了很多,可喜可賀,繼續努力改善👍👍👍👍

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-6-10 02:12 PM 發表

「反黑暴」文宣進步了很多,可喜可賀,繼續努力改善👍👍👍👍
無錯!唔駛理班黃人曱甴嘅腦殘評論!佢哋全部廢人講廢話!

黑暴猛於虎 !!

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2020-6-10 12:04 PM 發表

淋多次燒多次囉,唔聽你地話梗係燒佢啦,唔通同佢講人權咩
x 2

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-6-10 02:17 PM 發表

無錯!唔駛理班黃人曱甴嘅腦殘評論!佢哋全部廢人講廢話!

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-10 03:57 PM 發表

咁使唔使整埋將軍澳隊道幾乎插死人反藍絲暴徒公仔?
你可以㗎。你哋班人有乜唔夠膽做?不過小心家下唔同之前咁,好多正常香港人會趕你走

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-6-10 11:59 AM 發表
馬鞍山去年11月發生一名男子被政見不同者「私了」事件,受害人被淋易燃液體點火嚴重燒傷。今日上午有市民用行為藝術方式抗議事

有意思!流膿牆完全被比下去!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200610/bkn-20200610102333704-0610_00822_001.html ...
因為唔同政見就用火燒活人
只有係北韓先會咁做囉

有修養的抗議手法👍🏼,但相信好快會俾暴徒打壓。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]