• 瀏覽: 4,776
  • 回覆: 16
引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-6-10 11:59 AM 發表

馬鞍山去年11月發生一名男子被政見不同者「私了」事件,受害人被淋易燃液體點火嚴重燒傷。今日上午有市民用行為藝術方式抗議事

有意思!流膿牆完全被比下去!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0610_00822_001.html ...
咁使唔使整埋將軍澳隊道幾乎插死人反藍絲暴徒公仔?

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2020-6-10 12:04 PM 發表

淋多次燒多次囉,唔聽你地話梗係燒佢啦,唔通同佢講人權咩
赤共67輸出顏色革命恐怖襲擊
夠燒死傳媒人炸死平民射死警察啦你唔講?

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-6-10 04:02 PM 發表

你可以㗎。你哋班人有乜唔夠膽做?不過小心家下唔同之前咁,好多正常香港人會趕你走
哦?
佢地唔反對藍暴?

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-6-10 04:04 PM 發表

因為唔同政見就用火燒活人
只有係北韓先會咁做囉
赤共係北韓?

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-6-10 04:04 PM 發表

因為唔同政見就用火燒活人
只有係北韓先會咁做囉
赤共係北韓?

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-6-10 04:09 PM 發表

因為冇藍暴
咁應該點稱呼藍絲刀客?

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-6-10 04:15 PM 發表

香港D黃絲泛暴打住民主旗幟, 實際最祟拜既就係獨裁手段, 追求既係統一思想

群黑色昆蟲已經去到毫無良知, 泯滅人性既地步

唔到大家唔承認 ...
民主政治大家各自投票請問點獨裁點逼你統1思想?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2020-6-11 12:56 AM 發表

我地既私了事件,多過藍絲多多聲。師兄如果真係做反文宣,我地一定仆街架。雖然我地已經放抵所有良知,所有道德,將手足所有私了事件當作視而不見,但係藍絲既私了事件就十隻手指數得晒,我地就算用買腳指都唔夠,冇得玩架,師兄你唔好出賣手足啦! ...
你咪數囉驚你呀?

引用:
原帖由 usa1234 於 2020-6-11 07:25 PM 發表

應該呀,你地下賤黃畜殺燒打恐嚇市民咁多次,大家比比?你班賤畜!
你咪比囉
警黑打到斷骨斬到見骨
藍屍暴徒劏腸咬甩耳
的士佬揸車撞人

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2020-6-11 08:26 AM 發表

原來你地既理念係做到同赤共一樣所以咪話你地咪L,扮清高啦,想奪權咪奪權囉
冇咁嘅事我係話你地雙重標準呀

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-6-11 11:33 PM 發表

你哋鍾意啦,淫生
我講藍暴徒你又唔同意
問你想點叫你又唔知
咁即係點呀老細~

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2020-6-12 12:29 AM 發表

我就出D兄弟私了市民嘅相分享下,呢度十份一都冇呀!仲有好多高清相係黑記手足度,不過大家死撐當然唔公開啦!所以千奇唔好反文宣大藍絲呀,我地一定輸。
11254301 11254302 11254303 11254304 11254305 11254306 11254307 11254308 11254309 11254310 ...
呢啲唔打格貼出嚟都可能違規

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2020-6-12 12:30 AM 發表

第二輯
11254314 11254315 11254316 11254317 11254318 11254319 11254320 11254321
你貼嚟貼去都係啲輕傷
人地撞破腳唔知出咗院行得返未
咬甩耳仔就冇咗

引用:
原帖由 usa1234 於 2020-6-12 02:31 PM 發表

比起你地下賤黃畜燒市民,殺市民,恐嚇市民,算乜?你地下賤黃畜以為自己係軍隊,黑色暴力想統治香港?收皮啦你班比黑社會更賤嘅賤種!
1定係黑社會賤啲
黑社會已經黑色暴力統治香港
唔止勝和14,係講黑警隊&赤共

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]