• 瀏覽: 4,774
  • 回覆: 121
....晚上經過你都咪話唔驚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-6-10 04:04 PM 發表

因為唔同政見就用火燒活人
只有係北韓先會咁做囉
北朝鮮燒左邊個人? 我淨係知美帝唔啱政見就飛彈炸死人,全部有名有姓.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-6-10 12:01 PM 發表

比路人吐口水點算
笠個玻璃罩丫
已有人帶只🐶去殊殊
你都知黃絲好污穢不堪,成日吐口水,又似🐶咁週街殊殊呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 o12345o 於 2020-6-11 08:41 AM 發表

咁你要問YC之神.........燈神啦

O.....不過佢近排忙緊冊片.....應該唔會記得特技人呢啲7到7碌先信嘅野,你唔係以爲真下嘩

班大粒走晒佬,得返呢班曱甴屎喺度9吹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jackishere 於 2020-6-10 04:09 PM 發表

因為冇藍暴
咁應該點稱呼藍絲刀客?

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-6-10 04:15 PM 發表

香港D黃絲泛暴打住民主旗幟, 實際最祟拜既就係獨裁手段, 追求既係統一思想

群黑色昆蟲已經去到毫無良知, 泯滅人性既地步

唔到大家唔承認 ...
民主政治大家各自投票請問點獨裁點逼你統1思想?

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-10 03:57 PM 發表

咁使唔使整埋將軍澳隊道幾乎插死人反藍絲暴徒公仔?
應該呀,你地下賤黃畜殺燒打恐嚇市民咁多次,大家比比?你班賤畜!

黑暴能識藝術咩!呢D先叫藝術.

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-6-11 08:23 PM 發表

冇咁嘅事
獨裁L姓賴
侵侵真係好獨裁

[quote]原帖由 sprewell2222000 於 2016-6-7 12:22 PM 發表

我由蘋果日報創刊至今日日都有買 已經買足21年啦:loveliness: [/quote]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2020-6-11 12:56 AM 發表

我地既私了事件,多過藍絲多多聲。師兄如果真係做反文宣,我地一定仆街架。雖然我地已經放抵所有良知,所有道德,將手足所有私了事件當作視而不見,但係藍絲既私了事件就十隻手指數得晒,我地就算用買腳指都唔夠,冇得玩架,師兄你唔好出賣手足啦! ...
你咪數囉驚你呀?

做得好,假如可行的話,請放埋通緝殺人犯火魔張相出嚟,供大眾市民欣賞吓。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 usa1234 於 2020-6-11 07:25 PM 發表

應該呀,你地下賤黃畜殺燒打恐嚇市民咁多次,大家比比?你班賤畜!
你咪比囉
警黑打到斷骨斬到見骨
藍屍暴徒劏腸咬甩耳
的士佬揸車撞人

雖然頂癮!但不多支持!

"一大批"黃暴亂社劣青, 文宣慣性惡行就係通街亂貼,
貼到香港好似垃圾港的政治劣行......!

一批好民, 早前開始走去清潔香港, 鏟走黃毒文宣通街貼,
但"另一小批"藍民,一見黃色街貼消失,
就立即走去學班黃渣玩貼街?

Sorry, 我毒批黃渣的同時, 也不能認同呢 "另一小批" 藍民,
走去學仿黃渣的社會劣行, 簡單來說, 同樣不支持!
上次理大, 有批走去做橫額支持教警開槍,
對上一單就走去貼巴士椅背,
同樣個人負評劣批!

忠告, 適名而止, 玩過算數,
千期吾好學班黃毒腐腦,
鑊鑊玩上癮, 變成政治道友!
小心!

因討論不果後而失瘋的回覆不回!
疑似癲狗找對象咬的回覆不回!
無禮之小學雞留言者也不回!
支持可說笑可膠談可認真!
支持不下生事滋亂之輩!

回覆 引用 TOP

放夠14日, 等食環開工前, 好自行清走,
吾好學班政治黃膠垃圾, 辛苦了清潔工人!

THX!

因討論不果後而失瘋的回覆不回!
疑似癲狗找對象咬的回覆不回!
無禮之小學雞留言者也不回!
支持可說笑可膠談可認真!
支持不下生事滋亂之輩!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]