• 瀏覽: 1,504
  • 回覆: 22
引用:
原帖由 islandsafari 於 2020-6-8 11:44 PM 發表

Sorry! 冇睇! 加上啲嘢上茶樓都聽到!
即係你比錢街邊乞兒對方都係講聲多謝,有冇聽過乞兒會話感恩?

引用:
原帖由 123火車頭 於 2020-6-8 11:36 PM 發表
疑~有特技人毀滅證據
話有黑客攪佢,應該唔似天真X,開始話畀人移花接木

引用:
原帖由 islandsafari 於 2020-6-8 11:27 PM 發表
其實呢啲所謂評論員,何來咁多料爆,吹水成份居多!

以「燒山」最叻,贏得燈神稱號!
頂垃圾嚟嘅,亂Q咁噏。

係腦燒個老婆自把自為用腦燒個密碼上[油管]毀屍滅跡, 女人天生膽小怕事, 佢老婆驚港版國安法實施後, 腦燒要凌遲處死, 驚慌之下就刪晒腦燒的短片保平安.

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-6-8 11:47 PM 發表

即係你比錢街邊乞兒對方都係講聲多謝,有冇聽過乞兒會話感恩?
其實YouTube玩法改就預咗!洗乜喊!

除咗講恭喜就唔知講咩好

引用:
原帖由 islandsafari 於 2020-6-8 11:13 PM 發表
「燒山」今期至紅! 繼早著先機,移居台灣之後,YouTube片忽然冇哂!

有網上討論區網民今午發現包括著名時事評論員蕭若元及多個YouTube頻道影片消失,發布帖文「蕭若元出事? Youtube片Delete中!」,隨即引來網民熱論。 除了蕭若元以外,還有多個YouTube

新聞來源連結:

https://inews.hket.com/article/2664703/%E3 ...
一話推出國安法,
大小漢奸都改曬口風,
呢位靠呃傻仔嘅都唔蠢,
自己清除曬啲老屈大陸嘅言論影片,
然後又話黑客云云...
證明呢條友講過嘅都係可以告得入嘅誹謗言論!
傻仔們清醒未?

已經服原影片, 燒山不忘抽水, 話呢單嘢係國際大新聞喎!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]