• 瀏覽: 8,557
  • 回覆: 135
+5
引用:
原帖由 Domson 於 2020-6-8 08:57 PM 發表
mk仔就係犀利,人哋拜山一年一次。香港mk仔一年拜12次
佢哋自責,有豬隊友害死自己“手足”,但又冇勇氣承擔責任,於是不停搞搞震。戇79。

成班白L痴

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-6-8 08:37 PM 發表
希望佢地有一日認清事實,做個對社會有貢獻嘅人...
自己跳錯parkour

曱甴不停要刷存在感,怕無人記得

曱甴意為跨欄好L型,點知奶左野,變埋植物人!😂
Sorry, 真係忍唔到笑🤣🤣🤣

呢班傻仔,可能拜自己祖先都冇咁神心

對自己先人都冇咁神心

親人過世都未有咁神心,反而咁記掛呢個周生。

自己失足

引用:
原帖由 skng2011 於 2020-6-8 08:34 PM 發表
日日悼念,  笨周同學點輪回轉世,   大家忘記重新上路,  唔好攪嘢.....
又係周梓樂親人的傷口上灑鹽

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-6-8 08:28 PM 發表
去年發生的反修例風波,引發連場衝突,期間科技大學學生周梓樂,於去年的11月4日在將軍澳尚德邨停車場高處墮下,4日後不治。

冇咩事吖嘛咁多人嘅希望冇事

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200608/bkn-20200608195806370-0608_00822_001.html ...
曱甴時運低,又見鳩屎落

呢班畜牧死左既老豆老母都唔記得同去拜下,呢個三唔識七既PK就月月去拜!佢地既早仙真係要成仙先得囉!

佢哋死老豆死老母都冇有心。一定收錢打工,老板叫開工就要做。為一解釋

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-6-8 21:25 發表

系非常之憎~
甘又未必,但佢父母黃既機會好高,如果不是點會一年俾曱甴拜咁多鍋都不出聲🤭

引用:
原帖由 ifung5 於 2020-6-8 21:30 發表
唯一可以解決的係佢家長連同一班警察,走出嚟屌柒依班仆街曱甴
呢條仆街曱甴生要害人,死左都要害人,佢父母好人有限🤫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]